DEĞİŞİM RÜZGÂRI BAŞLIYOR!

DEĞİŞİM RÜZGÂRI BAŞLIYOR!
Yılport Samsunspor'da değişim rüzgârı başlıyor. Yükseliş Sezonu sloganıyla çok önemli adımlar bu hafta atılmaya başlanacak.

Samsunspor A.Ş.büyük ortağı ve Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım değişim rüzgârının sinyallerini yaptığı açıklama ile verdi. Yıldırım, "Yılport Samsunspor Kulübümüzün gelecek sezon tekrar Spor Toto 2. Ligi'nde mücadele edecek olmasının ardından, Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetimi olarak teknik ekipte, scoutingde ve kadroda yeniden yapılanma için çalışmalara başladık." diyerek taraftarları heyecanlandırdı.

Genel Menajer Mustafa Aztopal ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Her anlamla kurumsal bir yapıya sahip olan kulübümüzde herkes görev ve sorumluluğunun bilinciyle hareket ediyor. Bizler futbol şubesindeki isimler olarak kulübümüzün gelecek sezonki planlamasını yapmaya başladık ve çalışmalarımız en ince ayrıntısına kadar sürüyor. Başarı için ne gerekiyorsa yapılacak." diyerek Samsunsporlu taraftarlara müjdeyi vermişti. Bugünden itibaren çok hareketli bir hafta Samsunspor'u beklerken, taraftarların nabzı giderek artacak gibi gözüküyor. 

Kaynak:Soner Süren

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum