Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Değirmenci'nin yerine o isim geldi

Değirmenci'nin yerine o isim geldi

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu toplantısı sona erdi. İl sekreterliği görevinden Konak Belediye Başkan aday adayı olmak için istifa eden Avukat Birgül Değirmenci’nin yerine kimin geçeceği netleşti. CHP İzmir’in yeni il sekreteri Hacer Taş Gültepe oldu. İl Başkanı Yücel, Gültepe’yi il sekreteri olarak atadı. Değirmenci'nin yerine o isim geldi

  • Ege Postası
  • 16.10.2018 - 14:44

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Yönetim Kurulu il başkanı Deniz Yücel başkanlığında toplandı.

Toplantıda Konak Belediye Başkan aday adaylığı için görevlerinden istifa eden Mehmet Türkbay ve İl eski Sekreteri Birgül Değirmenci çalışma arkadaşlarına kısa veda konuşması yaptı.

Değirmenci ve Türkbay’ın yerine kadın kotası sistemi uygulanarak yedek üyeler çağrıldı. Toplantıda il sekreterliği için adı geçen Fulya Türkelli ve Hacer Taş Gültepe isimleri gündeme geldi.

Yapılan değerlendirme sonunda Hacer Taş Gültepe’nin CHP İzmir’in yeni il sekreteri olmasına karar verildi. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, istifa eden Birgül Değirmenci’nin yerine yeni il sekreteri olarak Hacer Taş Gültepe’yi atadığını açıkladı. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.