REKLAMI GEÇ

DEGİAD’da Sözkesen’in rakibi Çıralı

DEGİAD’da Sözkesen’in rakibi Çıralı

Denizli Genç İşadamları Derneği tarihinde ikinci kez çok adaylı genel kurula gidiyor.Görevi Sadık Emre Çaputçu’dan devralan Melek Sözkesen’in Salı günü gerçekleştirilecek genel kuruldaki rakibi Serdar Çıralı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Ağustos 2015 Cumartesi, 16:56

Denizli’nin en etkin sivil toplum kuruluşlarından biri olan Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD), tarihinde ikinci kez çok adaylı bir genel kurul heyecanı yaşıyor. Derneğin 24. genel kurulu Salı günü gerçekleştirilecek.

DEGİAD’ın efsane başkanlarından Merhum Sadık Emre Çaputçu’nun görevi devrettiği Melek Sözkesen, başkanlık koltuğuna yeniden talip. Ancak Sözkesen’in rakibi de var.

Yine Sadık Emre Çaputçu’nun yakından tanıdığı isimlerden biri Serdar Çıralı, DEGİAD yönetimine talip olduğu açıklamasını yaptı. Bu durum DEGİAD üyelerinin pek alışık olduğu bir durum değil. Keza dernek uzun yıllardır hep tek adayla genel kurula gidiyor. DEGİAD tarihinin ikinci çok adaylı genel kurulu bu nedenle, bir anda çok büyük bir öneme taşındı. İki adayın dernek üyelerinin oylarını almak için ekipleriyle birlikte son günlerde yoğun bir telaşın içinde olduğu belirtiliyor.

24. Genel Kurul olağan üstü şekilde gerçekleştirilecek. Gerekçe üyelerin hem seçimli olağanüstü genel kurul talebi hem de tüzükte yapılması beklenen acil değişikler olarak belirtiliyor.

İlk başkanlığını Gültekin Okay Salgar’ın yaptığı 24 yıllık köklü kuruluşun ikinci başkanı Bekir Urganlıoğlu, iki adaylı bir seçimli genel kurulda seçildi. O seçimden itibaren DEGİAD’ın tüm genel kurulları tek adaylı olarak gerçekleştirildi.

Denizli’nin seçkin işadamları tarafından kurulan derneğin son iki seçimli genel kurulunda tek listeyle üyelerin karşısına çıkan Sadık Emre Çaputçu ve ekibi seçilmiş, Çaputçu, ikinci dönemin başlarında rahatsızlığı nedeniyle görevinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Önemli çalışmalara imza atan Çaputçu, geçtiğimiz Haziran ayında  yakalandığı bir enfeksiyon nedeniyle genç yaşta aramızdan ayrılmış, ölümü Denizli’yi derinden sarsmıştı.

Gazetemiz yazarı Sadık Emre Çaputçu’yu bu nedenle bir kez daha rahmet, özlem ve saygıyla anıyor, DEGİAD üyelerine Salı Günü gerçekleştirilecek genel kurul nedeniyle de  Denizlihaber ailesi olarak başarılar diliyoruz

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı