REKLAMI GEÇ

DEGİAD Sözkesen ile devam

DEGİAD Sözkesen ile devam

Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) tarihinde ikinci kez çok adaylı genel kurulunu gerçekleştirdi. Görevi Sadık Emre Çaputçu’dan alan Melek Sözkesen ile Serdar Çıralı’nın yarıştığı seçimde, 268 üyeden 193’ü oy kullandı. Geçerli oyların 93’ünü alan Sözkesen yeniden başkan seçildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Eylül 2015 Salı, 22:18

DEGİAD, 13. Dönem Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Anemon Otel’de yapılan seçimli genel kurula, EGAFED Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜGİK Genel Sekreteri Efkan Ceylan, DEGİAD eski başkanlarından Gültekin Okay Salgar , Bekir Urganlıoğlu, Ercüment Erdem, İlker Başkaya ile üyeler katıldı.

ic-1
İKİNCİ KEZ 2 ADAYLI SEÇİM
DEGİAD’ın kurucularından ve il başkanı Gültekin Okay Salgar, yaptığı açılış konuşmasında DEGİAD’ın ikinci kez iki adaylı genel kurul gerçekleştirdiğini vurgulayarak, “DEGİAD’ı 1991 yılında 6 kişi ile kurduk. Bugün üye sayısı 268’lere ulaştı. Bunu görmek bizleri mutlu ediyor. Bu genel kuruldu iki adayın çıkması, sevindirici ve genel kurula ayrı bir hareketlilik getirmiş. Genel kurula yoğun katılımın olmasının nedeni de bu. Bu tablo bizlere gurur veriyor” dedi.

ic-3

SADIK EMRE ÇAPUTÇU UNUTULMADI
Genel Kurul’da genç yaşında kaybettiğimiz  DEGİAD eski başkanı Badık Emre Çaputçu unutulmadı. Çaputçu’nun projelerini devam ettirmek olduğunu belirten Melek Sözkesen, eski yönetim kurulu üyelerine teşekkür plaketi verdi. Sözkesin, eski merhum başkan  Sadık Emre Çaputçu’yu da unutmadı. Sözkesen’in Çaputçu’nun  plaketini ağabeyi  Levent Çaputçu’ya takdim etmesi salonda duygusal anların yaşanmasına neden oldu. 

ic-4
1 OYLA REDDEDİLDİ
Divan Başkanlığını Gültekin Okay Salgar’ın yaptığı genel kuruldu, faaliyet raporunun oylanmasının ardından, gelir gider ve tahmini bütçe görüşüldü. Bütçe görüşmeleri esnasında üye aidatları da gündeme geldi. Üye aidatlarının 75 liradan 100 liraya çıkartılması üyelerin oyuna sunuldu. 53 evet oyuna karşılık 54 oyla reddedilen üye aidatı, 85 lira olarak kabul edildi.

ic-2

ÇIRALI 8 OYLA KAYBETTİ
Konuşmaların ardından seçime geçildi. 268 yönetim kurulu üyesinden 193’i sandık başına giderek yeni yönetim kurulunu belirlemek için oy kullandı. Geçerli oyların 93’ünü alan Melek Sözkesen yeniden yönetim kurulu başkanlığına seçilirken, Serdar Çıralı ve ekibi  8 oyla kaybetti.

ic-5
İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU
Melek Sözkesen başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulunda, Orçun Alptekin, Levent Altuntaş, Serdar Atay, Serkan Başbuğ, A. Özer Başoğlan, M. Uğur Çoban, Erman Erikoğlu, Fahri Gökşin, M. Çağlar Kolbaşı, Sinan soylu, Süleyman Şahan, Esra Kasapoğlu Ünlü,  Emre Terzioğlu, Enis Emre Boz, Murat Tekeli, Sedat Doğaç yer alıyor.

ANONS-1

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı