reklam
reklam
DOLAR 32,2184 % -0.08
EURO 34,7232 % -0.25
STERLIN 40,3609 % -0.09
FRANG 35,5082 % -0.26
ALTIN 2.452,43 % 0,82
BITCOIN 63.014,01 2.412

Dedeoğlu “Yıllardır Kanımızı Emenler, Şimdi De, Sularımızı Kurutuyorlar”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Dedeoğlu “Yıllardır Kanımızı Emenler, Şimdi De, Sularımızı Kurutuyorlar”
reklam

Dedeoğlu “Yıllardır Kanımızı Emenler, Şimdi De, Sularımızı Kurutuyorlar”

Lüleburgazlı çevre gönüllü Hakan Dedeoğlu gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Trakya bölgesinin bir çok yerinde inanılmaz durumların yaşandığını ifade eden Hakan Dedeoğlu doğayı talan etmek için çalışanların her zaman karşısında olacaklarını belirtti.

Her geçen gün farklı yerlerde farklı bölgelerde üzüntü verici haberlerin alındığını söyleyen Dedeoğlu ancak halkın son yıllardaki bilinçli oluşu felaketlerin önüne geçilmesinde önemli olduğunu söyledi.

Son günlerde yaşananlara ilişkinde açıklamada bulunan Hakan Dedeoğlu şunları kaydetti: “  Soğucak Köyünün kuzeyinden doğan içilebilir nitelikteki kaynak suyu SOĞUCAK DERESİ ismiyle ovada ERGENE NEHRİNE kadar ulaşıyor. Ortalama 12 farklı köy ve beldeye can katan bu güzelim sular ne yazık ki yok edilerek kurutuluyor! Birçok köyümüzün dışında Ahmetbey ve Evrensekiz Beldeleri sonrasında Ergene'ye ulaşıyordu! Uzun süredir tüm canlı hayatı da yakından ilgilendiren bu durum tüm ovaya zarar vermektedir. Aslında; bu suları, canımızdan daha çok korumalıyız! Çünkü olası bir doğa sorununda suların kaybolacağını ve bir daha geri gelmesi mümkün olmayacaktır. İyi düşünüp hareket etmek gerekiyor.3 liralık iş için geleceği mahvetmenin hiçbir anlamı yok. Olursa da bizleri karşılarında bulmaya devam edecekler” dedi.

 

Haber/Kaynak: Sınırkent