0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Nisan 2017 Cumartesi 15:42:00 - Güncelleme:22 Nisan 2017 Cumartesi 15:47:00

DEAŞ'tan büyük sapkınlık! Kaçmayı tekrarlayan olursa...

Terör örgütü DEAŞ'in sapkınlıkları bitmiyor. Arap medyasında yer alan bir habere göre terör örgütü üyelerinin kaçmasını engellemek için yeni bir yola başvurdu. Sözde mücadelelerinden kaçan üyelerin kulakları kesilerek cezalandırılıyor

 

El-Sumaria News'un Ninova yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, terör örgütü IŞİD'in Musul'daki Irak birlikleriyle süren savaşlarından kaçan üyelerini kulaklarını keserek cezalandırdığı bildirildi.
 

Bilgi veren kaynak, IŞİD'in, yerel bir hastanede savaştan kaçan 33 üyesinden her birinin bir kulağını kestiğini iddia etti. İsim vermek istemeyen kaynak, aşırılık yanlısı grubun liderliğinin, eğer kaçmalar tekrarlanırsa her iki kulağın kesilmesi tehdidinde bulunduğunu söyledi. 

 

Kaynak ayrıca, IŞID'in savaşçıları daha önce yaptığı gibi edemediğini de vurguladı. 
 

Irak güçlerinin IŞİD'e karşı ilerlemesi devam ettikçe terör örgütünün insna gücü için mücadele içinde olduğu bilinmekte...

 

Vatan

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX