Uğur Alkapar De Niro'nun kızı
HABERİ PAYLAŞ

De Niro'nun kızı

Ortağı olduğu Nobu adlı Japon restoranının İstanbul şubesini Baran Süzer ile birlikte bir yıl önce Ritz Carlton’da açan Robert de Niro birkaç günlüğüne şehrimize geldi. Markanın şefi ve CEO’sunun da bulunduğu, çok renkli geçen basın toplantısında soruların çoğunun muhatabı tabii bu efsane isim oldu. Konu restoran olunca sevdiği yemekler ve bildiği Türk yemekleri merak edildi. Tabii bir de Türk sineması soruldu ama adamcağız özür dileyerek hiçbir bilgisi olmadığını söyledi. Hem basın toplantısında hem de ertesinde Nobu’da yapılan ve az sayıda davetlinin katıldığı organizasyona herkes Robert de Niro’yu dünya gözüyle görmeye gelmişti. Kimse toplantı salonunda oturan 10 yaşındaki kızı Helen Grace’i fark etmedi. Babası ve takım elbiseli adamlar basının karşısına dizilmiş konuşurken o ilk başlarda olup biteni izlese de sonrasında o kadar sıkıldı ki elindeki çantasını sallayarak biraz oflayıp pufladı. E çocuk, ona ne Nobu’dan, Japon mutfağından! Helen Grace’in annesi Grace Hightower ve Robert de Niro 20 yıllık evliliğin ardından 2018’de ayrılmış, çekişmeli boşanma davası geçen sene sonuçlanmıştı. Oyuncunun 2 evliliğinden 6 çocuğu var.

Haberin Devamı

YALIKAVAK’TA BAYRAM

Geçtiğimiz günlerde Bodrum Marina’da Levent Akbulut’un açtığı Two Bodrum’da Metin Arolat’ı izlemiştim. Çok iyi bir reklam yönetmeni olan Arolat sahnede de çok başarılıydı. Ben bu satırları yazarken Two’dan bir son dakika haberi geldi. Levent Akbulut mekanını Yalıkavak’a taşıyor! Hazırlıkları hızla devam eden Two Yalıkavak arife günü yani 8 Temmuz Cuma akşamı Levent Dörter’in sahnesiyle açılıyor. Onu Metin Arolat ve Deha Bİlimlier takip edecek. Yalıkavak bayram yapacak!

STAVROZ GELİYOR

Elektronik müziğe ve dans müziğine kattıkları organik ve akustik soluklu caz dokunuşları ile dans türüne yeni ufuklar açan 2000’li yılların müzik dünyasına kazandırdığı en dinamik grup Belçikalı Stavroz, 23 Temmuz’da Alaçatı’ya geliyor. Unique Alaçatı’da yer alan KlosterXSuma Beach’te sevenlerinin karşısına çıkacaklar. Grup, her ikisi de DJ, müzisyen ve ses mühendisi olan Ijsbrand De Wilde ve Gert Beazar tarafından kurulmuş.

Haberin Devamı

SEZON BAŞLADI

Bodrum’da eğlence ve Türk pop denince akla Türkbükü’ndeki Sess gelir. Nedim Binler'in sahibi olduğu Sess sezonu açalı birkaç hafta oluyor. Bodrum’un boş olduğu günlerde bile Sess doluydu. Gittiğimiz akşam Hande Yener’ler, Tarkan’lar, Serdar Ortaç’lar, Ajda’lar bizi coşturdu. Oynadıkça daha fazla dans edesimiz geldi. Tabii her zamanki gibi Sess ekibinin hızlı ve kusursuz servisi eğlencenin aksamadan devam etmesini sağladı. O gece DJ Serkan Baykal çalıyordu. Bazı gecelerde de DJ kabininde Can Parlak’ı da görebilirsiniz.

CULLINAN AÇILDI!

Turizm sektörünün merakla beklediği, Belek’in en yeni ve süper lüks oteli Cullinan açıldı. 600 odası ve 10 villası ile dikkat çeken otel, golf tutkunlarına da hitap ediyor. Misafirlerine havalimanından başlayarak üst düzey bir hizmet veren Cullinan konuklarına farklı mutfaklar sunan restoranlarıyla da gastronomik bir deneyim vaat ediyor. 800 metrelik özel plajı, gün boyu devam eden müzikli eğlenceleri, Disney lisanslı çocuk gösterileri ve BeFine spa’sıyla Culinan lüksü yeniden tanımlıyor.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder