Dayıoğlu, Kariyer Günlerinin Konuğu Oldu

İstanbul Ticaret Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Habip Dayıoğlu, Hendek Anadolu Lisesi kariyer günleri programına konuk oldu.

Dayıoğlu, Kariyer Günlerinin Konuğu Oldu


Hendek Anadolu Lisesinin Ekim ayı konuğu İstanbul Ticaret Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Habip Dayıoğlu oldu.
Anadolu Lisesi derslerde aldığı kurumsal bilgileri gerçek hayatla birleştirerek pratiğe dönüştürmelerini, iletişim becerilerini kazanmalarını, öz güvenlerinin gelişmesini, meslekleri her yönüyle tanıyıp doğru hedefler belirleyerek ilgi ve yetkinlikleri doğrultusunda uygun mesleği seçmelerini, kişisel gelişimlerini artırmalarını, iş dünyasını tanımalarını ve farkındalıklarının artmasını sağlamak amacıyla kariyer günleri programları düzenliyor.

Dayıoğlu, eğitimin önemi, gelecekteki popüler meslekler, yabancı dilin gerekliliği, teknoloji ve bilgisayarın hayatımızdaki yeri, vatan sevgisi ve bütün bunlara ek olarak önce insan olabilmenin değeri üzerinde durdu.
Öğrencilerin sorularını cevaplayan Dayıoğlu’na program sonunda Okul Müdürü Abidin Dayıoğlu tarafından plaket ve Okul Müdür Yardımcısı Ümit Özdemir tarafından okulun tablosu takdim edilerek teşekkür ettiler.





Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2019, 13:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184