“Dayanışma ve Destek Gecesi” düzenledi

“Dayanışma ve Destek Gecesi” düzenledi

Fiyatı 100 lira olan Bandırmaspor forması 6 bin 19 adet satıldı

 TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor “Dayanışma ve Destek Gecesi” düzenledi. Barış Manço Kültür Merkezi’nde 19 bin 650 forma satışı sloganıyla gerçekleştirilen gecede bir saatte tanesi 100 liradan 6 bin 19 forma satıldı. Ayrıca gecede SMS bağışı içinde start verildi.

Dayanışma gecesine CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Balıkesirspor Kulüp Başkanı Kadir Dağlı Siyasi Parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, çok sayıda taraftar katıldı.

Bandırmaspor Kulüp Başkanı Göksel Karlahan, gecede yaptığı konuşmada, hedeflerinin forma kampanyasını  tabana yaymak olduğunu söyledi.

KarlahanGenel Kurulda dedik ki hedef şampiyonluk, ve şaşmadık, varımızı yoğumuzu koyduk, Bu yolda taraftarımızla, Bandırma halkımızla hep beraber gidiyoruz. Kulüplere para yetişmiyor. SMS kampanyası 1 yıl devam edecek. İnsanlar gelmekten çekiniyor ben burada bir kişi gelse de buraya çıkardım. Yöneticilik çok zor. Geçen yıl son saniye kümede kaldık. Bu yıl şampiyonluk hedefi koyduk. Maddiyata çok ihtiyacımız var. Biz elimizden gelen görevi yapıyoruz. Forma desteği 1 ay devam edecek." dedi.

Canlı yayına bağlanan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz bin, İş adamı Hüseyin Baş 250, Onur Göçmez 120, Ertuğrul Aydos 100, Balıkesir Esnaf Odaları Birliği 20 forma alarak Bordo-Beyazlı renklere katkı sağladı.

Dayanışma gecesinde soruları yanıtlayan  As Başkan Onur Göçmez, Sivas deplasmanına altı eksikle çıktıklarını ve  istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Göçmez şunları aktardı: “Sonuca şöyle bakmak lazım, Lig uzun bir maraton  bu maratonda galibiyette olacak, mağlubiyet de olacak. Bir çok şeyle karşılaşacağız, önemli olan sezon sonunda şampiyon olmak, bunu gerçekleştirmek için yönetim kurulu olarak çok ciddi bir şekilde çalışıyoruz.  Bu gece de o gecelerden biri, umarım güzel bir gelir elde edip, Bandırmaspor’a katkı sağlarız. Bu anlamda buradaki kurumlar, firmalar yoğun bir katılım sapladılar. Daha işimiz bitmedi.

Bu sezon şampiyon olursak, önümüzdeki sene mevcut kadromuzu koruyarak hem alt yapı, hem stand yatırımı ile beraber, daha farklı , daha mütevazi bir Bandırmaspor izleyeceğiz . Bandırmaspor ilçe takımı bu sene şampiyonlukta en önemli aday. İnşallah sezon sonunda şampiyon olacağız. Önemli olan sinerjiyi yakalayıp, son noktayı koymak." Ahmet PESEN



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli