Anlık Bildirim

Dayanıklılık odaklı akıllı saat Garmin Instinct duyuruldu

Zorlu dış ortam koşullarına dayanabilecek fonksiyonel bir akıllı saat arıyorsanız Garmin Instinct imdadınıza yetişti. Garmin Instinct özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Konumlama teknolojileri konusunda uzman firmalardan Garmin, giyilebilir cihaz pazarında da çok etkin. Firma son olarak zor koşullar altında kullanılabilecek Instinct adındaki dayanıklı akıllı saatini duyurdu.

Garmin Instinct özellikleri ve fiyatı

Fiber ile güçlendirilmiş olan polimer kasa 810G askeri standartlara sahip. 100 metreye kadar su altında kalmaya, termal ve fiziksel darbelere karşı dayanıklı. 128x128 piksel çözünürlüğünde monokrom ekran kimyasal olarak çizilmelere karşı güçlendirilmiş.

GPS, Glonass ve Galileo uydu konumlama sistemleri ile uyumlu olan Garmin Instinct, Bluetooth haricinde bir bağlantı sunmuyor. Bu bakımdan bildirimler için akıllı telefonlara bağlanmak zorunda.

Sensör tarafında 3 eksenli pusula, barometrik yükseklik ölçer, ivme ölçer, termometre ve nabız ölçer yer alıyor. Sadece akıllı saat modunda cihaz 14 güne kadar kullanılabiliyor. GPS açıkken 16 saat kullanım süresi sunuyor. UltraTrac tasarruf modunda ise 40 saat kullanılabiliyor. Garmin Instinct modeli 300$ fiyat etiketine sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim