banner306
banner198

Dayakçı müdüre ödül gibi ceza!

Üç savunmasız öğrencisine bütün öğretmen ve öğrencilerin önünde dayak atan Yukarıöz İlkokulu eski müdürü Ö,Ü’ye ödül gibi ceza verilmiş.

Dayakçı müdüre ödül gibi ceza!
banner145

Üç savunmasız öğrencisine bütün öğretmen ve öğrencilerin önünde dayak atan Yukarıöz İlkokulu eski müdürü Ö,Ü’ye ödül gibi ceza verilmiş.

Çankırı’nın Yapraklı ilçesindeki bir ilkokulda, İstiklal Marşı töreninde kürsüye çıkardığı öğrencilere şiddet uygularken görüntülenen okul müdürü Ö.Ü., dayak görüntülerinin medyada yayınlanmasının ardından kamuoyunda infial oluşturması üzerine bakanlıktan açıklama geldi.

Bakanlık: Görevden aldı ama!

Millî Eğitim Bakanlığı konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Müdürün yöneticilik görevden alındığını, hakkındaki adli sürecin de devam ettiği belirtilen açıklamada şöyle denildi:

"Çankırı'daki bir ilkokulumuzda öğrenci velisi tarafından görüntülenen ve televizyon haberleriyle medyaya yansıyan vahim görüntülerle ilgili olay 8 Mart 2019 Cuma günü yaşanmıştır. Olayla ilgili olarak Bakanlığımız müfettişleri tarafından başlatılan inceleme/soruşturma sonucu söz konusu kişinin yöneticilik görevi üzerinden alınmış olup, hakkındaki adli süreç devam etmektedir."

Haber merkezimizin edindiği bilgiye göre; olaydan sonra Milli Eğitim müfettişleri tarafından idari soruşturma geçirdiği öğrenilen Ö.Ü’nün yöneticilik görevinden alınarak Çankırı Merkez’e düz öğretmen olarak göreve başladığı öğrenildi. Şehir merkezine gelmek isteyen bir çok öğretmen dururken dayakçı müdürün il merkezine getirilmesi, ‘Cezamı verildi, yoksa ödül mü?’ sorununu beraberinde getirdi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2019, 19:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
M.İnce
M.İnce - 5 yıl Önce

Bu öğretmenin dersine girilmez

Zeynep
Zeynep - 5 yıl Önce

Milli Eğitim'in öğretmenleri merkez yerlere sürmesini anlayamıyorum.

SIRADAKİ HABER

banner304