Son Dakika Haberler

Davıd Virüsler Rockefeller’ın Nüfus Azaltma Planı Mı

Davıd Virüsler Rockefeller’ın Nüfus Azaltma Planı Mı
Okunma : 2.773 views Yorum Yap

Davıd Rockefeller… Dünyanın en zengin iki ailesinden birinin en tepesindeki patrondu. 2017’de 102 yaşında öldü.

“Yeryüzünde yaşayan insan sayısı çok fazla. Dünya bunu kaldırmaz” diyordu. “Mevcut nüfus dünya için büyük tehdittir” şeklinde yaptığı açıklamaların videosuna internetten herkes ulaşabilirdi.

Ömrünü ve servetini dünya nüfusunun azaltılmasına, insanların kısırlaştırılmasına ve bu anlamda kurulan biyo-laboratuvarlara adadı. Ari ırk için çalışan Hitler laboratuvarlarına milyon dolarlar yatırdı. Zenci nüfusun azaltılması, Amerika’da üstün beyaz ırkın oluşması için açıktan destek veriyordu. Savaş sonrası Hitler’in üstün ırkçı bilim adamlarını ABD’ye kendi laboratuvarlarına getirdi.

Dünya gündeminde Çin kaynaklı Corona virüs salgını var.

Son yıllarda benzer korku aşılayan haberleri ne çok duyduk: Tehlikeli virüs korkusuyla dünya, 1997’de Hong Kong’da baş gösteren “küresel felaket/H5N1 gribiyle ” tanıştı!

Küresel medya sayesinde virüs dünyanın ilgisini aynı konuya çekti:
– Aşı olmazsanız ölürsünüz…

Aslında ortada felaket filan yoktu; 18 kişi hastalandı, sadece altısı hayatını yitirdi.
Mesela sadece “kuş gribi” değil…

Bir yıl sonra dünya medyası şunu yazdı:
Tüm dünya alarmda! Nipah virüsü hızla yayılıyor. Aşısı yok, direkt öldürüyor…
Hindistan Kerala eyaletinde paniğe neden olan ölümcül Nipah virüsü salgını nedeniyle 4 günde 10 kişi hayatını kaybederken, meyve yarasalarının taşıdığı ölümcül Nipah virüsüne 13 kişide daha rastlandı…”

Benzer cümlelerle benzer korkular sürdürüldü:
2002 yılında (Çin’deki Misk kedisinden geçen) Sars…

2009 yılında (Meksika’da ortaya çıkan) H1N1-Domuz gribi… Keza: Aynı yıl sadece H1N1 virüsü yoktu dünya gündeminde: “Kemirgenler yoluyla insanlara bulaşan ve öldürücü olan Hanta virüsünün, Kırım Kongo kanamalı ateşi hastalığından daha tehlikeli olduğu bildirildi…”

2012 yılında (Suudi Arabistan’da ortaya çıkan) Mers… (Çin kaynaklı Corona, Sars ve Mers ile aynı “enfeksiyon ailesinin” solunum hastalığı türü…)

2013 yılında (Kongo’da ortaya çıkan) Ebola…
Yıl 2016…

“Dünya sivrisinekler yoluyla bulaşan Zika virüsünün tehdidi altında. Brezilya’da korkutucu boyutlara ulaşan virüsün yol açtığı hastalık 20 ülkeye yayıldı…”

Rockefeller Ailesinin avukatı ve ABD’nin stratejistlerinden Henry Kissinger, ta 1960’lardaki Bilderberg Toplantılarında (Küresel bir savaş suçlusu olan Kissinger, doğal olarak Bilderberg sosyetesinin en sadık ve sabit hizmetkarıdır. Bu arada 1923 doğumlu ve hala yaşıyor) amaçlarının üçüncü dünya ülkelerinin nüfuslarının azaltılması olduğunu açıkça dile getiriyordu.

Kissinger, Şili’deki faşist darbenin bizzat oyun kuruculuğunu yaptığı 1970’lerde de aynen şunları söylüyordu: “Nüfusun azaltılması üçüncü dünya ülkelerine karşı temel politikamızdır. Çünkü ABD’nin az gelişmiş bölgelerdeki petrol, maden ve diğer kaynaklara olan ihtiyacı artacaktır.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)