MENÜ

Aziz Yıldırım: Nerede Beşiktaş, nerede Kulüpler Birliği?

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, "Futbolda şike" soruşturmasında kumpas kurulduğu iddiasıyla açılan davanın ilk duruşmasında mağdur sıfatıyla yer alırken, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı ve sert açıklamalarda bulundu.

Aziz Yıldırım: Nerede Beşiktaş, nerede Kulüpler Birliği?



Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, "Futbolda şike" soruşturmasında kumpas kuruluğu iddiasıyla açılan davanın ilk duruşmasının çıkışında açıklamalarda bulundu.

Aziz Yıldırım, hala kişilerin ve kurumların FETÖ'den korktuğunu sadece Cumhurbaşkanı ve Fenerbahçe Kulübü'nün mücadele içinde etkin olduğunu belirtirken şunları söyledi:

"Avrupa'da itibarımız sarsıldı"

3 Temmuz günü yapılan bu hadise Türk futboluna büyük darbe vurdu. Türk futbolunun tüm dengeleri bozuldu. Süper Final yaratıldı. Futbolcular gitti. Paraların ödenmesinde güçlükler oluştu. Türkiye'nin Avrupa'daki itibarı sarsıldı.

Şikede kumpas davasında Baransu ve Yılmazer dışarı atıldı!

"Beşiktaş'ı eteğimize dantel yapmışlardı"

Nerede Futbol Federasyonu? Hala FETÖ'den korkuyorlar. Nerede kulüpler? Nerede Kulüpler Birliği? Şahıs vermiş parayı, İddianame'de yazıyor ama mağdurmuş... Böyle şey olur mu? Siz bunlardan şikayetöiyseniz, geleceksiniz buraya, konuşacaksınız. O dönem arkamızda kimse yoktu. Şimdi koskoca Cumhuriyet var arkamızda. Korkmayın gelin. Hani nerede Beşiktaş? Eteğimize dantel yapmışlardı onları...

"İddianamede yazıyor, hala korkuyorlar"

Herkes korkuyor bunlardan ya! Ben hep söylüyorum, yine söyleyeceğim, sayın Cumhurbaşkanı bu işle sonuna kadar uğraşıyor. Biz de buradayız. Herkes korkuyor. Zannediyorlar ki, bir daha bunlar gelir de bir şey olur... Olmaz bir şey... Adamın para verdiği belli, iddianamede yazıyor. Hala neden, kimden korkuyorsun?


Şekip Mosturoğlu: İnşallah adalet yerini bulur!

Haberin Devamı
YORUM YAZ