Darıca Park AVM 'de büyük yangın!

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir alışveriş merkezinin (AVM) çatısında çıkan yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yaklaşık 3,5 saat süren çalışmaların ardından yangın söndürüldü.

Darıca Park AVM 'de büyük yangın!
banner158
banner174

Alınan bilgiye göre, İstasyon Caddesi'ndeki Darıca Park AVM'nin çatısında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangın gece saat 03.00 sıralarında  meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bilinmeyen bir nedenden dolayı AVM'nin çatı kısmında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler tüm çatıyı sararken durumu görenler 112 Acil Yardım ekiplerinden yardım istedi. Kısa sürede olay yerine Darıca ve çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.Olay yerine gelen itfaiye ekipleri AVM'nin büyük bir bölümünü kaplayan alevleri kontrol altına almak için çalışma başlattı. Hızla yayılan alevler, AVM'nin yanında bulunan akaryakıt istasyonunu tehdit etmeye başlayınca olay yerine takviye ekipler sevk edildi. Zaman zaman patlamaların yaşandığı yangında itfaiye ekiplerin söndürme çalışmaları  sonucu yaklaşık 3,5 saat süren çalışmaların ardından yangın söndürüldü.

İhbar üzerine bölgeye diğer ilçelerden ve İstanbul'dan itfaiye ekibi sevk edildi.


Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2020, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178