"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Darbeye lanet hukuka davet

15 Temmuz 2019, Pazartesi 00:01
MEŞ’UM VE KARANLIK 15 TEMMUZ KALKIŞMASINI BİR KEZ DAHA LÂNETLERKEN, “DAHA ÇOK DEMOKRASİ VE HUKUK” ÇAĞRIMIZI TEKRARLIYORUZ.

Şehitleri rahmetle anıyoruz

15 Temmuz’un yıldönümünde, demokrasiyi korumak için canlarını feda eden asker, polis ve sivil şehitleri rahmetle anarken diyoruz ki: Türkiye demokrasi ve hukuka kast eden her türlü darbe niyet ve teşebbüsünü, ancak demokratik hukuk devletini daha da güçlendirip takviye ederek ve toplumun demokrasi -hukuk-adalet  bilincini pekiştirerek bertaraf edebilir.

Hukuk ve adalete güven için

Demokratİk hukuk devletini güçlendirmenin en önemli şartlarından biri, toplumun hukuk ve adalete olan güvenini korumak  ve geliştirmek. Bunun için, 20 Temmuz’da ilan edilip iki yıl uygulandıktan sonra kaldırılan, ama sonuçları hâlâ devam eden OHAL döneminde yol açılan geniş çaplı mağduriyetlerin daha fazla devamına meydan verilmemesi gerekiyor.

 

Okunma Sayısı: 3351
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı