Haberler

Danimarkalı turist, ülkesinden daha güvenli gördüğü Alanya'da tatilin tadını çıkarıyor

Güncelleme:

Antalya'nın Alanya ilçesinde yüksek nem ve sıcaktan bunalan yerli ve yabancı tatilciler denize koştu. Danimarka'dan tatile gelen turistlerden biri, Alanya'nın ülkesinden daha güvenli olduğunu söyledi.

Hava sıcaklığının 32 derece, nem oranının yüzde 71 ölçüldüğü Alanya'da sıcaktan bunalan yerli ve yabancı tatilciler, plajlara akın etti. Alanya'nın dünyaca ünlü Kleoptra Plajı'na gelen turistler, denizin ve güneşin tadını çıkardı. Tatil için Alanya'yı tercih eden Danimarkalı turist, Türkiye'nin tatil cennetini ülkesinden daha güvenli bulduğunu belirterek "Herkese Alanya'yı öneriyorum" şeklinde konuştu.

"BURASI DANİMARKA'DAN GÜVENLİ"

Danimarka'dan 8 Temmuz'da Alanya'ya gelen Mette Lystbak, sık sık buraya tatile geldiğini, ilk kez daha uzun kaldığını ve bundan çok mutlu olduğunu söyledi. Lystbak, "Alanya'yı seviyorum ve gelmeye devam edeceğim. Havalimanında gelirken sağlık için kağıt imzalattırdılar. Ateşini ölçüyorlar, dezenfekte malzemeleri var. Burada herhangi bir sorun yaşadığında sağlık merkezine gidebilmen için koltuk numaranı ve telefon numaranı alıyorlar. Burası Danimarka'dan daha güvenli. Bir yere gittiğimizde eldiven giyiyoruz veya dezenfekte malzemeleri var. Danimarka'dan daha güvenilir geliyor bana" dedi.

"HERKESE ALANYAYI ÖNERİYORUM"

Alanya'ya herkesin rahatlıkla gelebileceğini söyleyen Lystbak, "Herkese Alanya'yı öneriyorum. Ülkelerine gittiklerinde 14 günlük karantinayı bile göze alabilirler. Ama buranın oralardan daha güvenli olduğunu biliyorum, eminim bundan" diye konuştu.

İşte Alanya'da bugün çekilen fotoğraflar;

Alanya'yı ülkesinden daha güvenli gören Danimarkalı turist, denizin ve güneşin tadını çıkardı

Alanya'yı ülkesinden daha güvenli gören Danimarkalı turist, denizin ve güneşin tadını çıkardı

Alanya'yı ülkesinden daha güvenli gören Danimarkalı turist, denizin ve güneşin tadını çıkardı

Alanya'yı ülkesinden daha güvenli gören Danimarkalı turist, denizin ve güneşin tadını çıkardı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Danimarka Alanya Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (27)

Vatandas:

Antalya, oncelikle Rus kokenli kadinlarin kolay avlanma alanlarindandir..Ulkelerine bol bol para gonderirler, ama ulkemizde para harcamazlar..Yikilacak erkek bulup onlara harcama yaptirirlar..Simdi Antalya da turistleri sayin bakalim kac tane Danimarka li var ? Rus kokenli kadinlar uzerinden, bizim kerizlerimiz astronomik paralar harcadiklarindan, " Turizm Canlandi " diye sanal bir algi olusuyor.. Halbuki haftada 1 kere onlarin ulkelerine ziyaret yapip gelseniz, tatilinizi ailenizle yapsaniz daha ucuza gelir..

20
8
yanıtYanıtla
REALIST:

Umarım önerin bekar biri içindir ??

yanıt7
yanıt1
Vatandas:

Sayin REALIST, Benim onerim ,her kim zina yapiyorsa ( ozellikle dogu blok ulkelerinin ac kadinlarini simartiyorsa, onlara Turk kadinlarindan daha fazla deger veriyorsa )

yanıt1
yanıt1
xli:

Yav hehe ruslar ailecek gelmiyor zaten

yanıt2
yanıt1
ARTVİNLİ:

Sende ülkenin bu zor zamanında hemen köstek olma. Önceki yıllarda antalya havalimanında uçaklar inmek için sıra bekliyordu rusya, dan 6-7 milyon rus antalya bölgesine gelmiş 2019 da. birde sebze meyve, balık ihracatı yapıyorsun yılın 12 ayı . onları hesaplamıyorsun bizim 3-5 keriz astronomik para harcamış unun derdine düşmüşsün nankör olma

yanıt2
yanıt2
hakkı:

Evet kendi ülkemin 100 lirası başka ülkenin 8000 lirası olsa bende o ülkeye bayılırım. :)

19
3
yanıtYanıtla
yatak sayısıda önemli:

turuzm eşittir yatak sayısı arkadaşlar,

yanıt1
yanıt0
IHTIYAR:

BEN TURİSTLERİ BEK SEVİYOM LAAA

13
5
yanıtYanıtla
Taylim Derdi:

Ulan İhtiyar Gece Karanlıkta Çıplak kadın görsen inan ne yapacağını bilmen. Üstelik Küçük Dilini yutan. Ufak Atta civcivler yesin. Bu 18 senelik devirde Anan bubana parasız vermiyor.

yanıt1
yanıt0
ali:

İnanır mısınız 1 defa Alanya''ya gidemedim. Elin yabancısı gelip benim ülkemde krallar gibi yaşıyor ama ben 1 defa göremiyorum. Bu adalet mi? Kendi ülkemde benimde oralarda yaşamak hiç değilse görmek hakkımda değil mi arkadaşlar çok mu bir şey istiyorum

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title