DAİMİ BAĞIŞCI GÜRSEL EROL

'Biz bize yeteriz' sloganıyla 'Milli Dayanışma Kampanyası' başlatan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına birçok milletvekili, Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları maaşlarını bağışlayarak katkıda bulunurken bir milletvekilimiz var ki, seçildiği günden beri maaşının tümünü değişik kurum ve öğrencilere bağışlıyor ve kendi cebine bir kuruşunu bile koymuyor. O milletvekilimiz kim mi?  CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol.

DAİMİ BAĞIŞCI GÜRSEL EROL
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Millet olarak zor zamanlarda bir olma, yaraları hep birlikte sarma hassasiyetimiz, yardımlaşma ve dayanışma geleneğimiz hiç yok olmadı ve hep yaşatıldı.

Deprem, sel, maden ocağı patlaması ve en son olarak da korona virüs salgını, dayanışma ve yardımlaşma geleneğimizin bir kez daha öne çıkmasına sebep oldu.

DEPREM ARDINDAN SALGIN

İlimizde yaşanan 24 Ocak depremi ve sonrasında tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüsü dolayısıyla birçok insan mağdur oldu.

Elazığ Depreminde ülke içinden birçok il ve ilçeden yardım malzemeleri ulaştırıldı ve birçok kuruluşun başlattığı yardım kampanyalarına ciddi oranda yardım yapıldı,  destekler sağlandı.

Koronavirüs salgını dolayısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı “Biz Bize Yeteriz”  isimli Milli Dayanışma Kampanyasına yapılan bağışla da bunun en önemli göstergesi oldu.

DAİMİ BAĞIŞCI: GÜRSEL EROL

Olağanüstü olaylar ve felaket anlarında yapılan bu tür yardımlara karşın ilimiz milletvekili Gürsel Erol, milletvekili olduğu günden beri tüm maaşını değişik kurum ve öğrencilere burs olarak bağışlaması ve tüm maaşını bu tür sosyal yardımlara tahsis etmesiyle de takdir topluyor.

Geçmiş dönem Tunceli milletvekili, bu dönem de Elazığ Milletvekili olarak, milletvekilli seçildiği ilk günden itibaren bağışlarını sadece belirli dönem ve zamanlarda ortaya çıkan felaketler, için değil, düzenli olarak her ay bağışlayan CHP milletvekili Gürsel Erol bu özelliği ile hem Tunceli hem de Elazığ’da “daimi hayırsever ve daimi bağışçı” olarak biliniyor ve takdir topluyor.

 

ASLA DUYARSIZ KALMAZ

CHP milletvekili Gürsel Erol’u farklı yapan en önemli özelliği ise muhalefeti kör bir bakış ve “istemezükçü” mantığıyla yapmıyor olması. İlimiz valisi, belediye başkanı ve siyasilerin yaptıkları güzel ve önemli çalışmaları alkışlamaktan ve teşekkür etmekten asla çekinmeyen, şehir bazında herhangi bir sorun yaşanıyorsa da bunu muhalefet ağzıyla eleştirmek ve bunun şovunu yapmak yerine yine ilimiz siyasileri ve yöneticileri ile paydaş ve çözümün bir parçası olma özelliği ile birleştiren CHP milletvekili Gürsel Erol’un bugüne kadar tüm maaşını Elazığspor’a destek ve öğrencilere verdiği için kendi özel hesabından da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı kampanyaya bağışlaması bekleniyor.

HALKINA DUYARLI BİR MUHALEFET ANLAYIŞI

Muhalefet milletvekili olmasına rağmen, milletinin değerleri ile büyüyen, halkının yaşadığı sorunları bizzat gören ve bunun olumsuzluklarını milletçe ortadan kaldırmak için Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından başlatılan kampanyaya destek olacağı konusunda hiçbir Elazığlının tereddüt yaşamadığı Gürsel Erol’un önümüzdeki günlerde bağışını yaparak “biz bize yeteriz” diyerek bir kez daha gönülleri fethetmesi bekleniyor.