AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nun geçtiğimiz hafta sonu katıldığı ve gerçekleştirdiği etkinliklerle ilgili yapılan yazılı açıklamada;  Zonguldak Merkezde 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferinin 102. Yıl dönümü kutlama programının ardından Zonguldak Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma Derneğini ziyaret ettiği,  Kozlu’da muhtarlarla bir araya gelip  Şehit Polis Memuru Yusuf Yelkencinin baba ocağınız ziyaret ettiği belirtildi.  Çaturoğlu daha sonra Ereğli’de Özdemirpark AVM de açılan Ocakbaşı Restoran’ın açılışının ardından, , akşamda Ereğli Büyük Anadolu Otelde Ensar Vakfının düzenlediği Anayasa Profesörü AK Parti İstanbul Milletvekili Prof.Dr. Burhan Kuzu’nun “Cumhurbaşkanlığı ve Yeni Hükümet Sistemi” adlı konferansa katıldığı şöyle bildirildi.

Milletvekili Çaturoğlu, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Çaycuma’da geçirdiğimiz yoğun programın ardından dün  Zonguldak Valiliğimizin düzenlediği 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferinin 102. yıl dönümü kutlama programı çerçevesinde Atatürk Anıtına çelenk koyduk, ardından Valimiz Ali Kaban ve heyetle birlikte Zonguldak Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma Derneğini ziyaret ettik. Bu vatan uğruna şehit olan tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla andık.”

Törenin ardından Kozlu Muhtarlar Derneğinin düzenlediği istişare toplantısına katıldık ve Kozlulu muhtarlarımızla bir araya geldik. Muhtarlarımız ile yaptığımız istişare toplantısına Milletvekilimiz Hüseyin Özbakır, İl Başkanımız Zeki Tosun, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, İl Genel Meclisi üyeleri, Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ve Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ve muhtarlarımız katıldı. “Önümüzdeki bir ayı köy köy, mahalle mahalle ev ev dolaşarak meydanlarda olacağız. Vatandaşlarımızın içinde olacağız. İlçelerimizin Zonguldak’ımızın problemleriyle yakından ilgileniyoruz, çözümleri noktasında gayret sarf ediyoruz. Sizlerin de desteği ile 16 Nisan’da güçlü bir şekilde “EVET” oyu bekliyoruz.” diyerek desteklerini istedik.

Toplantının ardından heyetle birlikte Kozlu İlçemizde Şehit Polis Yusuf Yelkenci’nin babası Nevzat Yelkenci’yi ziyaret ettik. Burada şehidimizin babası Yusuf Yelkenci’ye Kuranı Kerim ve Türk Bayrağı hediye ettik.

Zonguldak programının ardından Ereğli de bir iş adamımızın Özdemirpark AVM’de açtığı Ocakbaşı restoranın açılış törenine katıldık.



ANAYASA PROFESÖRÜ BURHAN KUZU EREĞLİ’DE

Partimizin İstanbul Milletvekili Anayasa Profesörü Burhan Kuzu’yu “Cumhurbaşkanlığı ve Yeni Hükümet Sistemi” üzerinde bir konferans vermesi için İlimize davet ettik ve Sayın hocamız bizleri kırmayarak bu davete icabet ettiler. Bu bir AK Parti, MHP projesi değildir. Sonuç olarak bu milletin bir milli meselesidir. Elbette ki biz hazırladık, biz sebep olduk, doğrudur. İşin içinde biz bulunduk diyen Sayın Kuzu, insanların kafalarındaki soru işaretlerine açıklık getirdi ve 16 Nisanın önemine değindi. Çok faydalı bir konferans oldu. Sayın Kuzu’ya çok teşekkür ediyorum. Konferansa Milletvekilimiz Özcan Ulupınar’ın yanı sıra belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, teşkilat mensuplarımız ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Partimizin düzenlediği programlar çerçevesinde bir ay köy köy, mahalle mahalle gezerek Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini ve 18 maddelik referandumun paketini vatandaşlarımıza anlatarak “EVET” oyu isteyeceğiz. “DAİMA MİLLETE KARARIMIZ EVET”, “DAİMA HİZMET KARARIMIZ EVET” diyoruz.