1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Dağcılar Susuz Şelalesinde
Dağcılar Susuz Şelalesinde

Dağcılar Susuz Şelalesinde

​​​​​​​Türkiye Dağcılık Federasyonu Kars İl Başkanlığı sporcuları Susuz Belediye Başkanı Murat Uray ile birlikte, Susuz kanyonunda yaklaşık 12 kilometre yürüyüş gerçekleştirdi.

A+A-

Türkiye Dağcılık Federasyonu Kars İl Başkanı Başkanı Erdal Ercan ve beraberindeki 15 sporcu Başkan Murat Uray ile birlikte Susuz Kanyonu’nda 12 kilometrelik yürüdü. Çok zor şartlarda yürüyüş gerçekleştiren grup daha sonra 15 metre yükseklikten dökülen Susuz Şelalesi’nin önüne geldi.

Belediye Başkanı Murat Uray’ın düzenlediği yürüyüşe katıldıklarını ifade eden Dağcılık federasyonu Kars İl Başkanı Erdal Ercan, “Susuz kanyonu ve Susuz şelalesi yürüyüşüne başladık. Toplamda 15 sporcumuzla birlikte 12 kilometre bir yol yürüdük. Muhteşem bir doğası, dehşet bir kanyon ve mağaraların olduğu yerde şelalemiz var. Bütün doğaseverlerin buraya gelerek burada ki doğal güzelliği ölümsüzleştirmesi gerekiyor” dedi.

Kar yağışı altında güzel bir yürüyüş gerçekleştirdiklerini belirten Susuz Belediye Başkanı Murat Uray, “Geldiğimiz vadide her türlü doğa güzelliğini arkadaşlarla birlikte gördük. Buradaki doğa güzelliğini birlikte, beraber tüm Türkiye’ye göstereceğiz. Çünkü Susuz Şelalesi gerçekten görülmesi gereken bir yer” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.