BİZİ İNSAN YERİNE KOYAN HERKESİ ALKIŞLARIZ

GÜNDEM 25.01.2018 - 18:38, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3000+ kez okundu.
 

BİZİ İNSAN YERİNE KOYAN HERKESİ ALKIŞLARIZ

Giresun Belediyesi ve Belediye-İş Sendikası Giresun Şubesi arasında imzalanan Toplu Sözleşme görüşmeleri sona erdi.
Perşembe günü Giresun Belediyesi Nikah Salonunda yoğun bir katılımla gerçekleşen imza törenine Belediye İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Belediye İş Sendikası Giresun Şube Başkanı Halil Yeşiltepe, CHP Bulancak İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir, sendika temsilcileri ve sendika üyeleri katıldı. Yapılan toplu iş sözleşmesinde konuşan Genel Başkan Yurdakul, "Biz işçiler geleceğe bakmalıyız, doğruyla yanlışı ayırt etmeliyiz. Yanlışı kim yaparsa yapsın karşısında durmalıyız. Doğruyu de kim yaparsa; adına bakmadan, partisine bakmadan, cinsiyetine bakmadan, mezhebine bakmadan, bölgesine bakmadan doğruyu kim yaparsa alkışlamalıyız ve destek vermeliyiz. Belediye İş ailesi bu güne kadar böyle yaptık, bundan sonra da böyle yapacağız. Emeğe ve alın terine saygısı olan, bizi insan yerine koyan, yüzü bize dönük olan herkesi alkışlarız, destekleriz ve omuzlarız. Bu böyle bilinmeli ki çocuklarımıza ve torunlarımıza yaşanabilir bir ülke bırakabilelim" diye konuştu. Başkan Yeşiltepe törene katılan Belediye-İş Genel Başkan Yurdakul'a, CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun'a katılımlarından dolayı ve Belediye Başkanı  Aksu'ya ise göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.
Giresun Belediyesi ve Belediye-İş Sendikası Giresun Şubesi arasında imzalanan Toplu Sözleşme görüşmeleri sona erdi.

Perşembe günü Giresun Belediyesi Nikah Salonunda yoğun bir katılımla gerçekleşen imza törenine Belediye İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Belediye İş Sendikası Giresun Şube Başkanı Halil Yeşiltepe, CHP Bulancak İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir, sendika temsilcileri ve sendika üyeleri katıldı.

Yapılan toplu iş sözleşmesinde konuşan Genel Başkan Yurdakul, "Biz işçiler geleceğe bakmalıyız, doğruyla yanlışı ayırt etmeliyiz. Yanlışı kim yaparsa yapsın karşısında durmalıyız. Doğruyu de kim yaparsa; adına bakmadan, partisine bakmadan, cinsiyetine bakmadan, mezhebine bakmadan, bölgesine bakmadan doğruyu kim yaparsa alkışlamalıyız ve destek vermeliyiz. Belediye İş ailesi bu güne kadar böyle yaptık, bundan sonra da böyle yapacağız. Emeğe ve alın terine saygısı olan, bizi insan yerine koyan, yüzü bize dönük olan herkesi alkışlarız, destekleriz ve omuzlarız. Bu böyle bilinmeli ki çocuklarımıza ve torunlarımıza yaşanabilir bir ülke bırakabilelim" diye konuştu.

Başkan Yeşiltepe törene katılan Belediye-İş Genel Başkan Yurdakul'a, CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun'a katılımlarından dolayı ve Belediye Başkanı  Aksu'ya ise göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.