Cüneyt Arkın'ın Kim Milyoner Olmak İster Paylaşımı Olay Oldu!

Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Cüneyt Arkın sosyal medya hesabından güldüren paylaşımda bulundu. Yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'den bir görüntü paylaşan usta isme oğlundan cevap geldi .

  1. Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Cüneyt Arkın'ın paylaşımı sosyal medyada ses getirdi. Arkın, en çok izlenen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'den kendisinin başrolde oynadığı "Kara Murat: Devlet Savaşıyor" filmiyle ilgili bir sorunun ekran görüntüsünü paylaştı. Usta oyuncu Cüneyt Arkın, kişisel Instagram hesabından takipçilerine, "Kimler cevabı biliyor" diye sordu.

    Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Cüneyt Arkın'ın paylaşımı sosyal medyada ses getirdi. Arkın, en çok izlenen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'den kendisinin başrolde oynadığı "Kara Murat: Devlet Savaşıyor" filmiyle ilgili bir sorunun ekran görüntüsünü paylaştı. Usta oyuncu Cüneyt Arkın, kişisel Instagram hesabından takipçilerine, "Kimler cevabı biliyor" diye sordu.

  2. Söz konusu yarışma programında, "1978 yapımı 'Kara Murat: Devlet Savaşıyor' filminde, farklı kişiler tarafından art arda 10’dan fazla kez tekrarlanan replik hangisidir?" sorusuna yer verilirken, Cüneyt Arkın'ın oğlu Murat Arkın ise, babasının paylaşımına bir yorum yaparak, "Telefon hakkımı kullanıp babamı aramak istiyorum" yanıtı görenleri tebessüm ettirdi.

    Söz konusu yarışma programında, "1978 yapımı 'Kara Murat: Devlet Savaşıyor' filminde, farklı kişiler tarafından art arda 10’dan fazla kez tekrarlanan replik hangisidir?" sorusuna yer verilirken, Cüneyt Arkın'ın oğlu Murat Arkın ise, babasının paylaşımına bir yorum yaparak, "Telefon hakkımı kullanıp babamı aramak istiyorum" yanıtı görenleri tebessüm ettirdi.

  3. Ünlü oyuncu Cüneyt Arkın da bunun üzerine oğlu Murat Arkın'a, doğru şıkkı söyleyerek, "Kara Murat Benim" cevabını verdi.

    Ünlü oyuncu Cüneyt Arkın da bunun üzerine oğlu Murat Arkın'a, doğru şıkkı söyleyerek, "Kara Murat Benim" cevabını verdi.

  4. Cüneyt Arkın Kimdir?  <br>  Cüneyt Arkın'ın gerçek adı Fahrettin Cüreklibatır'dır. 8 Eylül 1937 doğumlu olan Cüneyt Arkın aslen Eskişehir'lidir. Eskişehir'in merkezine bağlı Karaçay köyünde dünyaya gelen Cüneyt Arkın'ın babası Kurtuluş Savaşı'na katılmış Hacı Yakup Cüreklibatur'du. Lise öğrenimini Eskişehir Atatürk Lisesi'nde tamamlayan Cüneyt Arkın, 1961 yılında İstanbul Tıp Fakültesinden birincilikle mezun oldu.

    Cüneyt Arkın Kimdir?
    Cüneyt Arkın'ın gerçek adı Fahrettin Cüreklibatır'dır. 8 Eylül 1937 doğumlu olan Cüneyt Arkın aslen Eskişehir'lidir. Eskişehir'in merkezine bağlı Karaçay köyünde dünyaya gelen Cüneyt Arkın'ın babası Kurtuluş Savaşı'na katılmış Hacı Yakup Cüreklibatur'du. Lise öğrenimini Eskişehir Atatürk Lisesi'nde tamamlayan Cüneyt Arkın, 1961 yılında İstanbul Tıp Fakültesinden birincilikle mezun oldu.

  5. Memleketi Eskişehir'de, yedek subay olarak askerliğini yaparken, Göksel Arsoy'un başrol oynadığı Şafak Bekçileri filminin çekimleri sırasında yönetmen Halit Refiğ'in dikkatini çekti.

    Memleketi Eskişehir'de, yedek subay olarak askerliğini yaparken, Göksel Arsoy'un başrol oynadığı Şafak Bekçileri filminin çekimleri sırasında yönetmen Halit Refiğ'in dikkatini çekti.

  6. Askerliğini bitirdikten sonra Adana ve civarında doktorluk yapan Cüneyt Arkın, 1963 yılında Artist dergisinin yarışmasında birinci oldu. Bir süre iş arayan Cüneyt Arkın, 1963'te Halit Refiğ'in teklifiyle sinema oyunculuğuna başladı ve 2 yıl içinde en az 30 film çevirdi.

    Askerliğini bitirdikten sonra Adana ve civarında doktorluk yapan Cüneyt Arkın, 1963 yılında Artist dergisinin yarışmasında birinci oldu. Bir süre iş arayan Cüneyt Arkın, 1963'te Halit Refiğ'in teklifiyle sinema oyunculuğuna başladı ve 2 yıl içinde en az 30 film çevirdi.

  7. 1964 yılında oynadığı Gurbet Kuşları filminin finalindeki kavga sahnesi, Arkın'ın kariyerinde bir kırılma noktası oldu. Bir süre daha duygusal-romantik jön karakterlerini canlandırdıktan sonra yine Halit Refiğ'in önerisiyle aksiyon filmlerine yöneldi.

    1964 yılında oynadığı Gurbet Kuşları filminin finalindeki kavga sahnesi, Arkın'ın kariyerinde bir kırılma noktası oldu. Bir süre daha duygusal-romantik jön karakterlerini canlandırdıktan sonra yine Halit Refiğ'in önerisiyle aksiyon filmlerine yöneldi.

  8. Bu dönemde İstanbul'a gelen Medrano Sirki'nde altı ay süreyle akrobasi eğitimi aldı. Burada öğrendiklerini Malkoçoğlu ve Battalgazi serilerinde beyaz perdeye aktararak, Türk sinemasına daha önce hiç örneği olmayan bir tarz getirdi. Kariyeri boyunca westernden komediye, macera filmlerinden toplumsal filmlere değişik türlerde filmler çekti.

    Bu dönemde İstanbul'a gelen Medrano Sirki'nde altı ay süreyle akrobasi eğitimi aldı. Burada öğrendiklerini Malkoçoğlu ve Battalgazi serilerinde beyaz perdeye aktararak, Türk sinemasına daha önce hiç örneği olmayan bir tarz getirdi. Kariyeri boyunca westernden komediye, macera filmlerinden toplumsal filmlere değişik türlerde filmler çekti.

  9. Cüneyt Arkın, at binmede ve karatede uzman sporcu unvanına sahiptir. Filmlerinde hiçbir zaman dublör kullanmayan ünlü sanatçı bu yüzden çok sakatlık yaşamıştır. Bugünkü sağlık sorunlarının hemen hepsinin temeli de o rollerdeki sakatlıklarıdır.

    Cüneyt Arkın, at binmede ve karatede uzman sporcu unvanına sahiptir. Filmlerinde hiçbir zaman dublör kullanmayan ünlü sanatçı bu yüzden çok sakatlık yaşamıştır. Bugünkü sağlık sorunlarının hemen hepsinin temeli de o rollerdeki sakatlıklarıdır.