• İstanbul20 °C
  • Ankara21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığından kutlama ve teşekkür açıklaması
06 Nisan 2019 Cumartesi 11:21

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığından kutlama ve teşekkür açıklaması

31 MART YEREL SEÇİMLERİNDE ADAYIMIZA DESTEK OLAN VE SÜRECE OLUMLU KATKI SAĞLAYAN HERKESE TEŞEKKÜRLER.

Sevgili hemşerilerim, 5 yıl boyunca ilçemizi yerelde yönetecek kişilerin seçildiği 31 Mart Yerel seçim süreci tamamlanmıştır. Her şeyden önce bu seçimlerin bir tatsızlık yaşanmadan sükûnet içinde sonlanması oldukça önemlidir. Bu duruma katkısı olan herkese teşekkürler.

Bu süreç de Başkan adayımız Makine Mühendisi Mehmet Katlav’ın da önemli katkıları olmuştur. Çünkü adayımız, oldukça tecrübeli, donanımlı olup, misyonu, vizyonu ve projeleri ile ses getirmiş; Duruşu ve bey efendiliği ile de saygı uyandırmıştır. Meclis üyesi adaylarımızda aynı felsefe ile toplumun en saygın insanlarından oluşturulmuştur. İlçe yönetimimiz, kadın ve gençlik kollarımız, samimi gönüldaşlarımız ve dahası seçim bürosu çalışanlarımız dahi büyük bir özveri ile çalışmalara katkı sağlamıştır. 

Partimizin ve adayımızın projelerini anlatmak için, kucaklayıcı kardeşlik mesajlarımızı iletmek için sıkılmadık el bırakmak istemedik. Girilmedik dükkan, hal hatır sorulmadık insan bırakmadan, herkesin önerilerini dileklerini dinleyerek aylarca memleketimizi karış karış gezdik.

Sadece işimize, projelerimize partimize odaklandık. Zaman zaman kara propogandalara, iftiralara da maruz kaldık.  Hiç aldırış etmeden çalışmalarımızı sürdürmeye çalıştık. Terörist olmadığımız da kalmadı, adayımızı çekeceğimiz, birilerine destek olacağımız yalanları hiç eksik olmadı. Biz sadece Memleketimiz için hazırladığımız projelerle halka gittik. Her zaman temiz siyaset yaptık. Projelerimizde sıklıkla diğer adaylara da örnek oldu.

Sonuç ne olursa olsun mücadeleye devam edeceğiz. Bizim kapımız, yanlışlardan dönüp doğruları bulmak isteyenlerle, Sevdası Aydınlık Türkiye ve Seydişehir olan; Hak, Hukuk, Adalet ve ekmeğinin peşinde olan herkese açıktır. 

Biz Cumhuriyet Halk Partisi Mensupları demokrasiyi özümsemiş, onurlu bireyleriz. Bunun gereği olarak da yeniden seçilen Başkan, Meclis üyelerimiz ve Muhtarlarımıza başarılar diliyoruz. Ülkemize ve şehrimize hayırlı olsun. Beş meclis üyesi arkadaşımız ile bize temsil ve muhalefet görevi verilmiştir. Bu arkadaşlarımızı canı gönülden kutluyorum, görevlerini halkımızın menfaati için layıkı ile yapacaklardır.  

Bize ve adayımıza güvenip oy veren, vermeyen, hoşgörü, güler yüz ve feraset gösteren bütün vatandaşlarımıza, bu uğurda görev yapan kamu görevlileri ile basın mensuplarına teşekkür ederim. Adayımız Mehmet Katlav’a da bundan sonraki yaşamında başarı ve mutluluklar dilerim. Kendisine kapımız her zaman açık olacaktır.

                                                                                  Orhan Özel

                                                                                  İlçe Başkanı

Bu haber toplam 903 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim