Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Final Okulları, Kitap Fuarı'nda

Darıca Final Eğitim Kurumları, öğrencilerini Kitap Fuarına götürdü.

Darıca Final Okulları, Kitap Fuarı'nda
03 Kasım 2019 - 14:19

 İstanbul Beylikdüzü’nde Tüm Fuarcılık Yapım AŞ. ( TÜYAP) tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği ile düzenlenen 38. Uluslararası Kitap Fuarı’nı ziyaret eden Darıca Final Eğitim Kurumları’nın öğrencileri, 800’ün üzerinde yayın evine ait binlerce kitapla buluşma fırsatı buldu.

Kitapların yazarlarıyla da birebir  tanışma imkanı bulan öğrenciler Final Yayıncılık ve Final Kültür Yayıncılık Standı’nı da ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

Final Eğitim Kurumları Genel Merkez yöneticilerinden Emine Kaya Eren ,Zeynep Özen ve tüm Final görevlileriyle sohbet ler gerçekleştirilirken, yayınlanan yeni çıkan eserlerden alan öğrencilerin kitaplarla buluşması,kitap seçmesi,kitap alması ,kitaplarla ilgili sorular sorması dikkat çekti.

 

Darıca Final Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Murat Kaya ise ziyaret ile ilgili yaptığı konuşmasında, ‘’ Elbette elektronik çağdayız.Fakat kitaba dokunmak ,kağıdın ,mürekkebin,yazarın alın teri ve emeğini hece hece, satır satır gözden ,yüreğe ordan da beyne nakletmek müthiş bir duygu. İnsanların kitap dünyasında adım atacak yer bulamaması 10 günlüğüne olsa da çok güzel.

Giderek büyük illere doğru yaygınlaşan kitap fuarları 7'den 70'e herkes tarafından ziyaret edilmeli ve bu konuda her birimiz teşvik edici olmalıyız.

 

Okumalı, okutmalı ,okumalıyız.

Bu kitap deryası içinde her insanımız nefes alıp vermeli.Yılda bir kaç kez bunu yapmalıyız. Bırakalım çocuklarımız fuarın tüm salonlarını tek başına ,arkadaşları ile gezip, inceleyip gözlemleyip.iletişim kurup, alışveriş yapsınlar. Ne kadar ćok beceriyi kapsıyor aslında farkında olmalıyız.’’ dedi