Cumhurbaşkanlığı İçin Adayımız Bellidir

Tamer ÖREN - MHP Elazığ İl Başkanı Oğuzhan DEMİR, cumhurbaşkanlığı adaylarının belli olduğunu belirterek ' 2019 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip ERDOĞAN'ın yeniden cumhurbaşkanı seçilebilmesi için sahada Ak Parti ile omuz omuza kol kola yürüyerek seçim çalışmalarını gerçekleştireceğiz' dedi.

Cumhurbaşkanlığı İçin  Adayımız Bellidir
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Elazığ İl Başkanı  Oğuzhan DEMİR, Merkez İlçe Başkanı Rıdvan KAYA, Kadın Kolları Başkanı  Sema TUNÇ,  il genel meclisi üyeleri ve  belediye meclis üyeleri geçtiğimiz hafta   Ak Parti Elazığ İl Başkanlığı görevine yeniden seçilen  Ramazan GÜRGÖZE ve  yönetim kurulu üyelerine   hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.    

Nazik ziyaretinden dolayı  MHP Elazığ Başkanı Oğuzhan DEMİR ve yönetim kuruluna teşekkür eden   Ak Parti Elazığ İl Başkanı  Ramazan GÜRGÖZE “ Sayın başkanımız  ayrıca Cumhurbaşkanımızın Elazığ’a gelişi nedeniyle  parti mensuplarını   kongremize davet ettiği  için ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bilindiği üzere MHP ve AK Parti’nin 2019 cumhurbaşkanlığı seçiminde  görüşme trafiğimiz devam ediyor. Bununla ilgili genel başkanlarımız ya da partimizin yetkili organlarının      alacağı kararları  bizler il teşkilatları olarak genel merkezlerimizin almış oldukları  kararları  harfiyen yerine getirmek bizim en asli görevlerimizden bir tanesidir” diye konuştu.

 19 Ocak’ta başlayan  Zeytin Dalı Harekatı hakkında da açıklama yapan   GÜRGÖZE “Milletimiz, harekata katılan Mehmetçiğimizin  yanında, destekleri onlarladır. Allah, ordumuza  muvaffakiyetler nasip etsin. Orada operasyonu tamamlayarak sağ salim bir şekilde  ülkemize geri dönsünler. Ülkemizin birliğine, beraberliğine huzur ve güvenine  her  nereden gelirse gelsin bu tehditlerin milletçe karşısında olacağımızı duyurmak istiyorum” diye ifade etti.

“Ak Parti ile MHP’yi 2019 seçimlerinde sahada birlikte görecek miyiz” sorusu üzerine  8 Ocak’ta MHP lideri Devlet BAHÇELİ’nin parti olarak 2019 seçimlerinde cumhurbaşkanlığına aday çıkarmayacağız sözünü hatırlatan  MHP Elazığ İl Başkanı Oğuzhan DEMİR “ Mevcut Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip ERDOĞAN  aday olursa onu destekleyeceklerini de beyan ettiler. Hal böyle olunca  da sayın cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesi için MHP’de Ak Parti gibi  o seçimlerde aktif olmak zorundadır. Nasıl ki geçmiş dönemlerde taraf olduğumuz seçimlerde elimizden gelenin en iyisini yaptıysak bu seçimde de aynı özveriyi göstereceğiz” diye aktardı.

Birleşme için ufak tefek  pürüzlerin  yaşandığı ittifak  sürecinin  genel seçimler olduğunu vurgulayan   DEMİR “ Yoksa cumhurbaşkanlığı seçim süreci bize göre bitmiştir. Adayımız bellidir, Ak Parti’nin adayı da bellidir. sahada Ak Parti ile omuz omuza kol kola yürüyerek seçim çalışmalarını gerçekleştireceğiz” diye belirtti.