28 Mart 2024 Perşembe

CUMHURBAŞKANIMIZ ITKM İLE İLGİLİ TALİMAT VERDİ

CUMHURBAŞKANIMIZ ITKM İLE İLGİLİ TALİMAT VERDİ

Isparta

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi konusunda atılan adımların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bilgisi dahilinde olduğunu söyledi. Zabun, "Sayın Cumhurbaşkanımızın buranın hemen bitirilmesi yönünde hem bizlere hem de TMSF'ye talimatları var. Kendisi konuyu yakından takip ediyor" dedi.

Başkan Zabun; Ucuz tartışmaların içerisinde savrulacak olursak yine bu kaybettiğimiz zaman ve her geçen gün telafisi daha güç bir kapasite üretiyoruz artık bunu halletmek durumundayız hem TMSF hem Kayyum heyeti hemde Cumhurbaşkanımızı bilgisi dahilinde bunlar görüşüldü konuşuldu. Bizim bu konudaki duruşumuz net biran önce bitmesi yönünde zaten bizde en kısa zamanda tamamlayacağız.

Bu güne kadar biriken süreci izole ederek sonuçlandırmak bakış açımız bu biz muhataplarımızla konuştuk kayyum heyetiyle ve TMSF heyetiyle hatta bu konuyu Cumhurbaşkanımıza aktardık ve kendilerinin de talimatı bu işin mutlaka tamamlanması yönünde ve kendisinin TMSF’ye verdiği talimat bu yöndedir hemde bizlere verdiği talimat bu yöndedir bizde burayı bitirme yönünde odaklı çalışıyoruz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hal Esnafı

14 Kasım 2019 Perşembe 23:42

Hade be Osman in****ım mı?

VATANDAŞIN BİRİ

12 Kasım 2019 Salı 23:04

olay taaa cumhura kadar gitti ha bu kadar vekil il başkanı yapamadınız ve cumhurdan medet umdunuz öylemi bakın kime oy verdiğinize bunlar bu şehri kalkındıracek öylemi ay hiç zahmet etmeyin düğün dernek gezin yererli bırakın kel herifin saçı gibi dagınık kalsın :) :)

Ispartalı

10 Kasım 2019 Pazar 04:07

Açıyoruz diye dükkanlar peşkeş gitmesin yine

Ispartalıyım

09 Kasım 2019 Cumartesi 11:07

Bu işi ve verdiğiniz diğer sözleri tutamazsanız bir daha ki seçimde neyi tutacağınızı biliyonuz değil mi (Aklınıza hemen kötü fikirler getirmeyin ,boşta kalan diğer elinizi tutarsınız diyorum )

Cesars

08 Kasım 2019 Cuma 20:26

Okadar adam beceremediniz cumhurbaşkanına kadar gitti yani bu konu pes diyorum siz ne ile yarıyorsunuz anlamadım birde bunu utanmadan söylüyordunuz biz beceriksiz Cumhurbaşkanı çözecek diye hey allahım ya bunlar Isparta’ya ne faydası olabilirdi

vatandaş

08 Kasım 2019 Cuma 18:23

ne soracaksanız zamanında tapuları veren ve bitirmeden gidene sorun beyler

Duman

08 Kasım 2019 Cuma 18:12

Siz sadece memur atamaları yola mi uğraşırsınız, m.m nü b.k ****ürüyor,herkes birbirinden şikayetçi,atadıginiz adamların kalibresine bakın bi,

VATANDAŞIN BİRİ

08 Kasım 2019 Cuma 16:01

cumhurun müdahil olmadığı bi bu kalmıştı zaten padişahlık yaşıyorua resmen....tüm bakanlıklar kapatılsın artık konuşan yok zaten cumhurdan başka başkanlık bumu yani tarım baknı dururken ıspanakgı rahat yiyebilirsiniz diyende cumhur

özgülkentli

08 Kasım 2019 Cuma 15:36

reisin ıtkm den haberi bile yoktur, osman başkan bu arada dereboğazı yolunu da bi zahmet hatırlatıverin, yıllar önce söz vermişti duble yol olacak diye.

Memet

08 Kasım 2019 Cuma 14:41

Allah aşkına bu iş için cumhurbaşkanı araya girer i. Veya şimdiye kadar aklınız neredeydi. Sırf seçim için. Milletvekili seçiminde açarsınız. Yazıklar olsun emi.

dakka dukka

08 Kasım 2019 Cuma 14:33

he mi yaaa.17 yıl sonramı yaw

Hak

08 Kasım 2019 Cuma 13:41

Hayde maşallah,inşallah bitirin artik

Bülent

08 Kasım 2019 Cuma 13:02

Yani talimat olmasa görevini yapan yok öyle mi?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR