banner388

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş uyarı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına ve belediyelere uyarılarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş uyarı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına ve belediyelere uyarılarda bulundu.

25 Temmuz 2017 Salı 17:21
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş uyarı

Samsun haber - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM’de grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti teşkilatlarını ve belediyeleri sert bir şekilde uyararak, "Ülkemize karşı sorumluğumuzun gereği olarak bu sorumluluğu yenilenme sürecini hep birlikte yürüteceğiz. Sizler mecliste parti yönetimindeki arkadaşlarımız genel merkezde, teşkilatlarımızdaki bütün kardeşlerim teşkilatlarda, iller, ilçeler, beldelerdeki tüm arkadaşlarımız bu çalışmaları hızla gerçekleştirmesi lazım, gerçekleştireceğiz. Teşkilatlar, belediyeler eğer bizim dava idraki ile hareket etmiyorsa bize zarar veriyorlardır, zarar veren kardeşlerimizi de uyarıyorum, kusura bakmadan bu uyarıyı yapıp bu adımı atsınlar. Yanlışlara tahammülümüz yoktur. 2019 bir kırılma noktasıdır. 2019’da artık parlamenter demokrasi deniyor ya, parlamenter demokrasi şimdi hedefi büyük koyduk" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aylapalaoglu 2017-07-25 18:17:07

Sn Cumhurbaşkanım yalnışlara tahammülünüz yok ama ellerinde devletin yetkisi can yaktırıyorlar,10 yıl oldu şikayet etti sakinlerATAKUM bld, işyeri zeminini kırarak ortak alanı işyerine dahil etti Atakum bld cevap verdi ceza kesildi yıllar geçti orayı mutfak yaptı şikayet ettik bld.çevre md.lüğü yazı tebliğ etti projeyi değiştirip işyerine dahil ettik 25 yıllık bina %99 sakin imza verse yasal değil sıfır imza üstelik,biz diretince yıkım kararı almışlar, zamanı meçhul, alanlarımız açık bar olmuş yargıtay 2011 yılı yıkım kararı verdi uygulayan yok, kaçak mutfağın bacası yok 20 balkon altı bahçemize püskürtüyor yağ kokularını motor takmış gür gür,binaın içine 20 oda ışıklandırmasına yine işyerlerine bacalar yaptırdı ATAKUM çevre md.30 mt yatay gelen bacalar çekermi çatıya bodruma motor bina şantiye gibi içerside gür gür adalet bakanı sn BURHAN BEY siyasette adalet yık derse vah garibanların haline haline vah siyasette adalet yoksa dağlar gibi basın var arkamızda ALLAH daim etsin var ol

Avatar
Ahmet 2017-07-26 10:13:10

Sayın Cumhurbaşkanımız çok önemli tesbitlerde bulunuyorda ama maalesef taşra idarecileri yeteneksiz, liyakatsiz ve sadece maddi kaygıları olan kişilere referans olmaktalar. Kim kendini iyi pazarlarsa onlara referans oluyorlar.