Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara'da önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara'da önemli açıklamalar

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara'da önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Sincan Lale meydanlarında toplu açılış töreninde konuştu. Önümüzdeki günlerde Ankara'daki Şehir Hastanesi'nin hizmete gireceğinin müjdesini veren Erdoğan, gıda stokçularını topa tuttu

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Haberin Devamı

Sevgili Ankaralılar hepinizi hasretle, muhabbetle selamlıyorum. Bugün Ankara'nın en hızlı büyüyen ve büyüme potansiyeli taşıyan ilçelerinden biri olan Sincan'da olmaktan dolayı ayrıca memnuniyet duyuyorum. Sincan, tarihi ve insan zenginliği ile önemli bir ilçededir. Sincan'da insanlar ahenk içinde yaşıyorlar. Merhum Abdurrahim Karakoç 28 yıl Sincan'da yaşamıştır. Sincan işte böylesine büyük zenginliklere ev sahipliği yapmıştır. Sincan, tevekkülün, huzurun kıymetini çok iyi bilir. Bozkırın ortasından kurulan bu ilçemizi hergün ileri bir noktaya taşıyoruz. Sincan'ın nüfusu artmakla kalmıyor aynı zamanda yıldızı da parlıyor.

Bugün açılışını yapacağımız 56 milyonluk eserler çalışmalarımızın sadece bir parçasını oluşturuyor. Sincan için çok önemli müjdelerimiz. İki etaptan yapılacak bir Millet Bahçesi yapacağız. Sera Parkı'nın hemen üstünde kurulacak Millet Bahçesi, Sincanlıları sanatla ve sporla bir araya getirecek.

Haberin Devamı

TRAMVAY MÜJDESİ

İki kilometrelik tramvay hattı yapılacak. İlçenin iki ayrı yakasında bulunan metro ve Başkentray hatları arasında kurulacak tramvay hatlarıyla geçişler kolaylaşacak. Trafik yoğunluğu da azalacak.

"İZMİR KÖRFEZİ PİSLİKTEN GEÇİLMİYOR"

Belediyecilik laf değil eser üretmeyi gerektirir. Sabun köpüğü gibi şişirilenlerin havası iş başına geçince sönüp gidiyor. İzmir Körfezi pislikten geçilmiyor. Aynı benim aldığım İstanbul'un Haliç'i gibi. İnşallah İzmirliler Cumhur İttifakı'na oy verecek orada da Nihat Zeybekci kardeşimiz kazanacak.

"ŞEHİR HASTANESİNİ ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE AÇACAĞIZ"

17 yıldır her alanda ülkemizi kalkındırmanın mücadelesini verdik. Ülkemizi 3 buçuk kat büyüttük. Ankara'da önümüzdeki günlerde şehir hastanemizin açılışını yapacağız. Yaklaşık 3.5 milyon hasta kalabilecek. Arkasından da size yakın olan hastaneyi de açacağız. Böylece iki tane dev şehir hastanesine Bilkent ve Etlik olarak Ankaramız kavuşmuş olacak.

"FIRSATÇI STOKÇULUK YAPANDIR"

Maalesef fırsatçılar her yerde ve her dönemde olduğu gibi bu dönemde de işe koyuldular. Fırsatçı bir anlayışla kene gibi milletimizin sırtına yapışanlara meydanı bırakmayacağız. Fırsatçı kur gerilediği halde aynı etikette ısrar edendir. Fırsatçı stokçuluk yapandır. Patates domates biber marul ıspanak. Ne oldu? Bugünden itibaren Ankara, İstanbul başladık. Şimdi direkt olarak bu ürünleri satmaya başladık. Şimdi fiyatlar yarıya indi daha da inecek ve bunlarla kalmayacağız. Pirinç, bulgur, mercimek hepsi.

Haberin Devamı

"AK PARTİ VE MHP EL ELE VERDİLER"

31 mart akşamı bunlara Osmanlı tokadına var mıyız? Cumhur İttifakı 15 Temmuz gecesi meydanlarda sokaklarda kuruldu. AK Parti ve MHP el ele verdiler ve Cumhur İttifakını en ideal yere taşıdılar.

İşte darbe gecesi milletimizin istiklaline ve istikbaline birlikte sahip çıktığımız MHP ile birlikte kurduğumuz ittifakı seçim sandığına da taşıdık. Cumhur İttifakının temelinde rabiamız vardır.