Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika Libya açıklaması

18 Ocak 2020 11:31
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika Libya açıklaması
erdoğan,libya

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Politico için kaleme aldığı makalede, "Libya'da barışa giden yol Türkiye'den geçiyor." diye yazdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Politico'da için kaleme aldığı makalede, "Libya'da barışa giden yol Türkiye'den geçiyor. Libya'nın güvenlik güçlerini eğitecek, onların terörizm, insan kaçakçılığı mücadelesine katkı sunacağız." diye yazdı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, makalede, "Libya’yı bir savaş baronunun insafına terk etmek, tarihi bir hata olacaktır. Avrupa Birliği, dünyaya, uluslararası arenada kayda değer bir aktör olduğunu göstermek zorundadır. Avrupa'nın Libya'ya askeri destek verme hususunda daha az istekli olabileceğini düşünürsek, zaten askeri destek sözü vermiş bulunan Türkiye'yle işbirliği yapmak en açık seçenektir. Meşru hükümetin düşürülmesi halinde Avrupa'nın yeni sorun, tehditlerle karşı karşıya kalacağı unutulmamalı." ifadelerine yer verdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...