Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunların Yaptığı İttifak Değil İlhaktır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Ankara'nın Etimesgut ilçesinde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki aylarda 20 bin öğretmen ataması daha gerçekleştireceğiz" dedi.

20.02.2019-18:37 - (Son Güncelleme: 20.02.2019-18:04) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunların Yaptığı İttifak Değil İlhaktır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'nın Etimesgut ilçesinde düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti.

"MİLLETİMİZ 31 MART'TA HESABI SORACAK"

CHP'nin HDP ile işbirliği yapmasının hesabını halkın soracağını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "HDP-CHP omuz omuza. Biz de bunların karşısına Cumhur İttifakı olarak çıkıyoruz. Milletimiz bunun hesabını 31 Mart'ta soracaktır." dedi.

İTTİFAK DEĞİL, İLHAK

Millet İttifakı'nın bir ittifak değil ilhak olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Zillet ittifakı FETÖ'sünden PKK'sına hepsini kimi bulursa hepsini aynı çuvala koydu. Bunun adı ittifak değil iltihaktır. terör örgütlerine iltihaktır." diye konuştu.

Tanzim satışların yokluktan değil varlıktan olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı, "Diyorlar ki tanzim satış için kuyruk oluştu. Senin dönemindeki kuyruk Bay Kemal yokluk kuyruğuydu, bizdeki ise varlık. Her şey var." ifadelerini kullandı.

20 BİN ATAMA MÜJDESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aynı zamanda önümüzdeki aylarda 20 bin yeni öğretmen ataması yapılacağının da müjdesini verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal