Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnsan gönlü kıranın partide kalemini kırarız

EGEOLAY /Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnsan gönlü kıranın partide kalemini kırarız. AK Parti gündem takip etmez, gündem belirler. İstanbul'un nabzını tutarsak Türkiye'yi de yakalamış oluruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnsan gönlü kıranın partide kalemini kırarız
Editör: Ege Olay
07 Aralık 2019 - 15:08
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşuyor.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

 

"Gurur abidesi olanlardan dava adamı olmaz. İnsanları rencide eden kibir abidelerinin bu davada yeri olmaz."

 

"Milleti karşısına alan bizi de karşısına alır. Kibir en büyük isyandır. İnsan gönlü kıranın partide kalemini kırarız."

 

"AK Parti sıradan bir siyasi teşekkül değildir. Türkiye, nasıl binlerce yıllık devlet tarihi içindeki son halka ise AK Parti de bu büyük davanın günümüzdeki en önemli temsilcisidir."

 

"Kendi nefsinin peşine düşen sadece kendi ajandasına, kariyerine, hesabına odaklanan kişilerden dava adamı olmaz. Gurur abidesi olanlardan dava adamı olmaz."

 

"İnsan gönlü kıranın partide kalemini kırarız. AK Parti gündem takip etmez, gündem belirler. İstanbul'un nabzını tutarsak Türkiye'yi de yakalamış oluruz."

 

"Davası insan olan Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle, Gürcüsüyle, Abazasıyla, Boşnağıyla velhasıl şu anda 82-83 milyonuyla yaratılanı Yaradan'dan ötürü seven bir davayız biz."

 

"Yolsuzluğu, haksızlığı, çalıp çırpmayı hiç saymıyorum bile. Bu tür vasıflardaki insanların kapımızdan içeri girmesi dahi bizim için zuldür."(NTV) 

YORUMLAR

  • 0 Yorum