KAYMAKAM YILDIZ DERELİ'DE

GÜNDEM 14.08.2017 - 11:37, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3781+ kez okundu.
 

KAYMAKAM YILDIZ DERELİ'DE

Dereli Kaymakamı iken Dereli'ye Bakım Merkezi yapılması için büyük uğraşlar veren Kaymakam Yıldız, hafta sonu Bakım Merkezi ve Dereli'de bazı ziyaretlerde bulundu.
Yaklaşık 2 yıl önce Dereli Kaymakamlığı görevinde bulunan şimdi ki Dernekpazarı Kaymakamı Bulancaklı Hemşehrimiz Murat Yıldız hafta sonu Bulancak'tan çocukluk arkadaşları ile birlikte Dereli'de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Kaymakamlık yaptığı sırada Dereli Eğrianbar köyünde bulunan ve atıl olan bir okulu yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza yönelik Bakım Evi olarak dönüştürülmesine öncülük eden Kaymakam Yıldız, ziyaretinde ilk olarak söz konusu Dereli Bakım Merkezi'ni ziyaret etti. Kaymakam Yıldız'a, Bakım Merkezi ziyaretinde İcra Kurulu Başkanı Yener Türk, Kurum Müdüresi Nilüfer Tütüncü, PDR uzmanı Esra Özkaya ve Eğrianbar Köyü Muhtarı Abdullah Bayrak karşıladı. Kurum çalışanlarından bilgi alan Kaymakam Yıldız, Bakım Merkezinde kalan yaşlı ve engelli insanlarımızla sohbet etti. Kurum yetkilileri; kurum çalışanlarının bir çoğunun Eğrianbar Köyünden olmasının köye ciddi ekonomik katkı sağladığını, böyle bir hizmetin Dereli'ye kazandırılmasında başta Kaymakam Murat Yıldız olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ettiklerini ifade ettiler. Yaklaşık 80 bakıma muhtaç insanın bakıldığı Bakım Merkezinde 20'nin üzerinde kişinin çalıştığı belirtildi. Bakım Merkezi ziyareti sonrası Dereli Belediye Başkanı Kazım Zeki Şenlikoğlu'nu ziyaret eden Kaymakam Yıldız ve arkadaşları, burada Dereli Kaymakamı Aziz Oğuz Alemdaroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Özer ve AK Parti İlçe Başkanı Nizamettin Vurgun ile sohbet ettiler. Ardından Kızıltaş ve İkisu Köylerine geçen Kaymakam Yıldız burada da Muhtar ve mahalle halkı ile sohbet etti. Ardından arkadaşları ile muhteşem bir doğaya sahip olan Sağrak Gölü'nü ziyaret eden Kaymakam Yıldız ve arkadaşları Kulakkaya ve Bektaş üzerinden Bulancak'a döndüler. Kaymakam Yıldız'a ziyaretlerinde çocukluk arkadaşları Yıldız Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız, Gündoğdu Av Bayi sahibi İsa Gündoğdu, Devran Otomotiv sahiplerinden Öner Gayık ve Şölen Pastanesi sahibi Mehmet Ali Er eşlik etti.
Dereli Kaymakamı iken Dereli'ye Bakım Merkezi yapılması için büyük uğraşlar veren Kaymakam Yıldız, hafta sonu Bakım Merkezi ve Dereli'de bazı ziyaretlerde bulundu.
Yaklaşık 2 yıl önce Dereli Kaymakamlığı görevinde bulunan şimdi ki Dernekpazarı Kaymakamı Bulancaklı Hemşehrimiz Murat Yıldız hafta sonu Bulancak'tan çocukluk arkadaşları ile birlikte Dereli'de bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Kaymakamlık yaptığı sırada Dereli Eğrianbar köyünde bulunan ve atıl olan bir okulu yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza yönelik Bakım Evi olarak dönüştürülmesine öncülük eden Kaymakam Yıldız, ziyaretinde ilk olarak söz konusu Dereli Bakım Merkezi'ni ziyaret etti.
Kaymakam Yıldız'a, Bakım Merkezi ziyaretinde İcra Kurulu Başkanı Yener Türk, Kurum Müdüresi Nilüfer Tütüncü, PDR uzmanı Esra Özkaya ve Eğrianbar Köyü Muhtarı Abdullah Bayrak karşıladı.
Kurum çalışanlarından bilgi alan Kaymakam Yıldız, Bakım Merkezinde kalan yaşlı ve engelli insanlarımızla sohbet etti.
Kurum yetkilileri; kurum çalışanlarının bir çoğunun Eğrianbar Köyünden olmasının köye ciddi ekonomik katkı sağladığını, böyle bir hizmetin Dereli'ye kazandırılmasında başta Kaymakam Murat Yıldız olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ettiklerini ifade ettiler.
Yaklaşık 80 bakıma muhtaç insanın bakıldığı Bakım Merkezinde 20'nin üzerinde kişinin çalıştığı belirtildi.
Bakım Merkezi ziyareti sonrası Dereli Belediye Başkanı Kazım Zeki Şenlikoğlu'nu ziyaret eden Kaymakam Yıldız ve arkadaşları, burada Dereli Kaymakamı Aziz Oğuz Alemdaroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Özer ve AK Parti İlçe Başkanı Nizamettin Vurgun ile sohbet ettiler.
Ardından Kızıltaş ve İkisu Köylerine geçen Kaymakam Yıldız burada da Muhtar ve mahalle halkı ile sohbet etti.
Ardından arkadaşları ile muhteşem bir doğaya sahip olan Sağrak Gölü'nü ziyaret eden Kaymakam Yıldız ve arkadaşları Kulakkaya ve Bektaş üzerinden Bulancak'a döndüler.
Kaymakam Yıldız'a ziyaretlerinde çocukluk arkadaşları Yıldız Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız, Gündoğdu Av Bayi sahibi İsa Gündoğdu, Devran Otomotiv sahiplerinden Öner Gayık ve Şölen Pastanesi sahibi Mehmet Ali Er eşlik etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.