'Kadınlar toplumun her alanında olmalıdır'

GÜNDEM 26.03.2018 - 18:00, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3332+ kez okundu.
 

'Kadınlar toplumun her alanında olmalıdır'

Karadeniz illerinde çalışma yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Belediye Başkanı Kerim Aksu’yu makamında ziyaret etti.
Köse, kadınların ailenin ve toplumun en büyük yükünü çektiğini söyledi. Belediye Başkanı Kerim Aksu, kadının toplumun her kesiminde yer almasını arzu ettiğini belirterek, "Ben 2009 yılında ilk göreve geldiğimde belediyemizde 13 kadın çalışıyordu. Bu gün 500’ün üzerinde kadın çalışanımız var. Kadınlarımız kotalarla değil, eşit şartlarda hak ettiği yeri almalılar" dedi. CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, demokrasi ve hukukun aşındırıldığı toplumlarda kadınların en büyük sıkıntıyı çektiğini, ailenin yükünü taşıyan kadının, çalışma yaşamında, siyasette etkin bir şekilde sorumluluk üstlenmesi için çabaladıklarını söyledi. Köse; "Giresun Belediye Başkanı olarak kadınlara verdiğiniz destekten dolayı takdir ediliyorsunuz. Kadının eşit birey olması, kadına karşı şiddetin ortadan kaldırılması, demokrasi ve hukukun egemen olması bizlerin en büyük beklentimizdir" dedi. Belediye Başkanı Kerim Aksu, misafirine kadın erkek dayanışması ve eşitliğini simgeleyen, 'Fındık Başımın Tacı' heykeli hediye etti.
Karadeniz illerinde çalışma yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Belediye Başkanı Kerim Aksu’yu makamında ziyaret etti.

Köse, kadınların ailenin ve toplumun en büyük yükünü çektiğini söyledi. Belediye Başkanı Kerim Aksu, kadının toplumun her kesiminde yer almasını arzu ettiğini belirterek, "Ben 2009 yılında ilk göreve geldiğimde belediyemizde 13 kadın çalışıyordu. Bu gün 500’ün üzerinde kadın çalışanımız var. Kadınlarımız kotalarla değil, eşit şartlarda hak ettiği yeri almalılar" dedi.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, demokrasi ve hukukun aşındırıldığı toplumlarda kadınların en büyük sıkıntıyı çektiğini, ailenin yükünü taşıyan kadının, çalışma yaşamında, siyasette etkin bir şekilde sorumluluk üstlenmesi için çabaladıklarını söyledi. Köse; "Giresun Belediye Başkanı olarak kadınlara verdiğiniz destekten dolayı takdir ediliyorsunuz. Kadının eşit birey olması, kadına karşı şiddetin ortadan kaldırılması, demokrasi ve hukukun egemen olması bizlerin en büyük beklentimizdir" dedi.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, misafirine kadın erkek dayanışması ve eşitliğini simgeleyen, 'Fındık Başımın Tacı' heykeli hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.