Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gece gündüz çalışıp bu işin hakkını verelim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’daki Hacı Osman Torun Cami açılışında konuştu.

GİRİŞ 24.05.2019 15:19 GÜNCELLEME 24.05.2019 17:40
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’daki Hacı Osman Torun Cami açılışında konuştu.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

Önce merkezde camilerimiz mescitlerimizi yer alır ondan sonra binalarla genişler ve gelişir. Buraya önce binalar sonra Hacı Osman Torun cami yapılmış oldu. Adeta bir külliye gibi burası da faaliyette bulunulacak. Etrafta Selçuklu mimarisinin bir örneğini teşkil ediyor. 

"HIRSIZLARA BU İŞİ BIRAKMAYACAĞIZ"

Burada görev yapanlarından buranın hakkını vermeleri gerekir. Rabbim bizleri ramazana kavuşturduğu gibi inşallah ramazan bayramına da kavuştursun diyorum. Tabi sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Suriye’de Arakan’da Afganistan’da Libya’da olsun tüm İslam ülkelerinde bu sıkıntıları yaşıyoruz. Önümüzde de sandık var. Bu sandığın hakkını da vereceğiz. İnşallah hırsızlara bu işi bırakmayacağız. Kendi kültürlerinde şu gördüğünüz anlayışın olmadığı kişilere bunu bırakmayacağız inşallah. Gece gündüz çalışıp bu işin hakkını verelim.

YORUMLAR 25
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    İmamlar ev ziyareti yapmalı. Her akşam mahallesindeki bir evi ziyaret ederek namazı ve islamı anlatmalı. İmamlar seyyar medrese olmalı. Caminin yolu medreseden geçer. İmam namazını kıldırıp evde televizyonun başına geçmemeli. Türkiyede namaz kılması gereken 100 kişiden 27 si namaz kılıyor. Vahim.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Reis ekrem imamoglu HERSEY COK GUZEL OLACAK sen koyunlari uyut 2023te cumhurbaskani ekrem imamoglu diye yazilir adam gibi adam diye okunur onurlu ve serfli sahsiyet geliyor
    Cevapla
  • osmanoğlu2023 4 yıl önce Şikayet Et
    hakkıdır Hakka tapan milletimin istiklal...
    Cevapla
  • keamu 4 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar eşimizi dostumuzu tek tek arayıp oy isteyelim binali yıldırım için..ihmal etmeyelim. bu ramazanda bol bol dua edelim Allah hayırlı bir belediye başkanının kazanmasını nasip etsin, hırsızların kazanmasından bizi korusun, inşallah..
    Cevapla
  • alper 4 yıl önce Şikayet Et
    reis ülkeyi değiştirmek istiyorsan eğitim verenleri değiştireçeksiniz sol üniversitelerden başlayacaksın tarihe bakın koalısyonlarda chp milli eğitim ile adalet bakanlığını vermemiştir bu kura olayını bırakın imanlı insanlarımıza daha çok görev verin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! Çok sayıda il için peş peşe uyarılar
Türk profesör 'Dubai' gerçeğini açıkladı!