Görüş Bildir
Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ'da: 'Müslüman Olarak Teslimiyetin En Güzel Örneklerini Verdik'

etiket Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ'da: 'Müslüman Olarak Teslimiyetin En Güzel Örneklerini Verdik'

Cumhurbaşkanı Erdoğan depremin merkez üssü Elazığ'a gitti. Erdoğan burada depremde hayatını kaybeden iki kişinin cenazesine katıldı. Cenazede konuşan Erdoğan, 'Bu tür afetler bizler için büyük bir imtihan. Ve bu konuda Müslüman olmanın, teslimiyetin hep en güzel örneklerini vermişiz' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanElazığ'daki depremde hayatını kaybeden Ayşe Civelek ve 10 yaşındaki oğlu Salih Civelek'in cenaze törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan cenazede şunları söyledi:

"Bu tür afetler bizler için büyük bir imtihan"

'Az önce Ayşegül hanım kardeşimiz ve Muhammed Salih'in namazlarını birlikte eda etmiş bulunuyoruz. Rabbim mekanlarını cennet eylesin. Tabi bu tür afetler bizler için büyük bir imtihan. Ve bu konuda Müslüman olmanın bu noktada teslimiyetin hep en güzel örneklerini vermişiz. Biz Bingöl depremini yaşadık, biz Van depremini yaşadık, biz Simav'ı yaşadık, biz Düzce'yi Sakarya'yı, Bolu depremini yaşadık. Ama bu millet bütün bu depremlerde sabırla bunları aşmasını bildi, başardı. Ve şimdi yine bir imtihandayız.'

"Ölümün küçük kıyamet olduğunu bilenlerdeniz"

"Ölümün küçük kıyamet olduğunu bilenlerdeniz"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Erdoğan şöyle devam etti konuşmasına:

'Şunu özellikle ifade etmek isterim. Biz hakkında surenin de bulunduğu bu deprem olayları hakkında teslimiyetin en güzelini hep verdik, veriyoruz. Şimdi de böyle bir imtihanla karşı karşıyayız. Az önce Diyanet İşleri Başkanımız bunun kıyametin adeta tefsiri olarak, yani insanın ölümünün bir küçük kıyamet olduğunu bilenlerdeniz. Bunu böyle yaşadık. Ama bu kardeşlerimiz inanıyorum ki Rabbimin cennet müjdesine kavuşanlardan. Sabi zaten o günahsız, anne hakeza öyle.'

"Gerekli adımlar atılacak, dedikodulara kulak asmayın"

"Gerekli adımlar atılacak, dedikodulara kulak asmayın"

'Biz devlet olarak, millet olarak elimizden geleni sonuna kadar inşallah yapıyoruz, yapacağız' diyen Erdoğan, 'Bütün bu enkazlardaki çalışmalarımız devam edecek. Bunun yanında da bu enkazları da kaldırarak bir diğer taraftan da gerek köylerde, gerek mahallelerdeki bu yıkımların yerine süratle TOKİ olarak hemen adımlarımızı atıp yapılması gerekenleri yapacak ve kimseyi de açta açıkta bırakmayacağız. Ben sizden şunu rica ediyorum. Hiç dedikodulara kulak asmayın. Kimsenin olumsuz propagandalarına kulak asmayın' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1016
440
142
48
46
43
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
demet s.

Ne hikmetse müslümanlar bu imtihanlarda hep teslimiyetin en güzel örneklerini veriyor. Malum japonlar imtihanlarda kopya çekip genelde teslim olmuyorlar.

fruttare

bu ne anlatıyor ya NE ANLATIYOR BU yine

blue blue

Teslimiyet nedir amk sana kafir bile diyemiyorum it herif