hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cumhurbaşkanı Paris'teki saldırıyla ilgili konuştu

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Cumhurbaşkanı Erdoğan Fransa'da yaşanan terör saldırılarıyla ilgili açıklama yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paris'teki saldırıyla ilgili, "Ülkem ve milletim adına mevkidaşım Sayın Hollande'a ve Fransız halkına kayıpları için taziyelerimi sunuyor yaralılara acil şifalar diliyorum. "Bir konser salonunda yaşanan rehin alma hadisesinin de hiçbir insani ve ahlaki değerle izahı mümkün değildir. Bu elim hadise, terörizm konusunda uzun süredir dile getirdiğimiz hassasiyetlerin ne kadar isabetli olduğunu acı bir şekilde göstermiştir. Paris'teki olay yerinden ilk kareler! Paris'te terör saldırıları! Çok sayıda ölü ve yaralı var...

    Uluslararası toplum olarak terörizme karşı bir mutabakatın olması gerektiğini hep ifade ettik ve terörizme karşı mücadelemizi de hassasiyetle sürdürdük, sürdürüyoruz. Ancak artık terörizmle mücadele konusunda sözün bittiği yerde olduğumuzu hatırlatmak istiyorum. Bunun artık ön plana çıkması gereken bir dönemde olduğunu özellikle hatırlatmak istiyorum." dedi. Fransa Cumhurbaşkanı Hollande: "Eşi görülmemiş bir saldırı"

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye olarak terörizm konusunda ilkeli tavrımızı bundan sonra da aynı şekilde devam ettireceğiz. Ankara'daki, Suruç'taki, Gaziantep'deki, Diyarbakır'daki, Şırnak'taki ülkemin insanları bunları çok iyi bilir, ne düşünüyorsak ne düşündüysek şunu bilmenizi isterim ki, Paris'teki eylemler için de aynısını düşünüyor, hissediyoruz" ifadesini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow