MENÜ

Cumartesi 20.30'u bekleyelim!

Abone Ol Google News

Emre Belözoğlu defansta Tisserand, sağ bekte Ozan ve ortada İrfan Can ile Yılmaz Vural’lı B.B.Erzurumspor’u karşısına aldı. Fenerbahçe ilk yarıda bulduğu gollerle rakibini yendi ve az da olsa tüm şansını devam ettirdi.

Haberin Devamı

14 dakikada 3 gol

Gelelim maç anlatımına; henüz 23. saniyede Valencia tek başına topu Szumski’ye çarptırdı. 6’da Gökhan Kardeş elle oynadı, ‘VAR’ destekli penaltıyı Sosa gole çevirdi: 1-0. 12’de durum 2-0 oldu... Pası veren İrfan Can, tamamlayan Valencia’ydı. 14’te sahnede bu kez Pelkas vardı, güzel vurdu: 3-0. Devre bu sonuçla bitti. 54’te Oltan denedi, Harun dikkatliydi. 80’de Ozan sağdan kesti, uzak direkte Valencia kafayı kötü vurdu. 81’de Özgür farkı ikiye indirdi: 3-1. 90+3’te 10 numara Samatta. kaleye 10 cm mesafeden golü kaçırdı!!! Maç, 3-1 bitti.

Yenen haklıdır ama...

B.B.Erzurumspor sezon başından bu yana kötü yabancı futbolcularla kurulmuş bir takım. Yılmaz Vural hoca da dahil, kimse bu takımı düzeltemez. Fenerbahçe ise tamam yendi ama 3-0’da bile taraftarlarına güven veren futbol oynamadı. Özellikle 80. dakikadan sonra B.B.Erzurumspor dikkatli olsa, maç berabere bile bitebilirdi. Ama yenen haklıdır diyelim ve cumartesi 20.30’u bekleyelim.

Haberin Devamı
YORUM YAZ