Özel Final Okulları Müdürü Mustafa Başer, eğitimde kalitenin yakalanmasında en önemli eğitimci olan ailenin katkısının mutlaka sağlanması gerektiğini belirterek, bu bakımdan ailelere yönelik eğitim programlarını aralıksız olarak sürdürdüklerini söyledi. Başer, ailelere yönelik İletişim Psikolojisi Uzmanı Doğan Cüceloğlu’nun  konuşmacı olarak katılacağı ‘Geliştiren Aile Ortamı’ konulu sohbet programı düzenlediklerini kaydetti. 14 Mart Cumartesi günü saat 14.00’de Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki programa tüm velileri davet eden Başer, şunları söyledi: 

“Her anne baba çocuğunun sağlıklı bir şekilde yetişerek ailesine, ülkesine, insanlığa yararlı olmasını ister. Sağlıklı, keyifli ve geliştiren bir aile ortamı oluşturmak için nelerin farkında olmalı? Okul başarısını önemsemek çocuğun sağlıklı gelişmesi için gerekli ve yeterli mi? Anne baba çocuklarıyla ilişkilerinde başka nelerin farkında olmalı? Okul başarısının yanı sıra başka hangi tür başarıların farkında olmak gerekir?
 
Bu konuşmasında Doğan Cüceloğlu sağlıklı aile ortamında yer alan ilişkilerin temel farkındalıkları üzerinde duracaktır.” 

Editör: TE Bilişim