logo

Çubuk Türk polisini yalnız bırakmadı

Çubuk Türk polisini yalnız bırakmadı

Çubuk Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Yıl dönümü sebebiyle kutlama programı düzenledi.

Çubuk Merkez Cami Kebir’de şehit olan emniyet güçleri için okunan mevlidin sonrasında düzenlenen program; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Çubuk Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda emniyet müdürü Hüseyin Çam’ın ev sahipliğini toplantı Salonunda yapılan programa, Kaymakam Uğur Sezer, Belediye Başkanı Baki Demirbaş, diğer protokol üyeleri, siyasiler, mahalle muhtarları, STK temsilcileri, şehit ve gazi yakınları, ilçe emniyet teşkilatı mensupları ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Burada konuşan İlçe Kaymakamı Uğur Sezer: “ Tüm dünyaya destan yazan Türk polisinin anma törenini tüm yurtta kutluyoruz. Suçluya korku salan, vatandaşımıza huzur ve güven veren bütün teşkilatımızı tebrik ediyoruz. Suç ve suçlu mücadelesinde hep beraber olmalıyız. Tüm emniyet ekiplerimiz ilçemizin güvenliği için gece gündüz çalışıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Kaymakam Uğur sezer tarafından özverili olan emniyet teşkilatı mensuplarına başarı belgesi takdim edilirken günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

#

SENDE YORUM YAZ

9+8 = ?