ÇUBUK ŞOFÖRLER ODASI’NDAN İLÇE KAYMAKAMI SEZER’E VEDA YEMEĞİ...

ÇUBUK ŞOFÖRLER ODASI’NDAN İLÇE KAYMAKAMI SEZER’E VEDA YEMEĞİ...

İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişliği görevine atanan İlçe Kaymakamımız Uğur Sezer onuruna Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından “Veda Yemeği” düzenlendi.

Şuayip YAMAN

Çubuk Şoför ve Otomobilciler Odası tarafından yazlık bir düğün salonunda düzenlen veda yemeğine; İlçe Kaymakamı Uğur Sezer ile birlikte Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam, AK Parti İlçe Başkanı Erhan Kuşçu, MHP İlçe Başkanı Ali Çankaya, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Alaaddin Almış, Çubuk Şoför ve Otomobilciler Odası Başkanı Fatih Raşit Neşeli, Çubuk Bürokratlar, Sanayiciler ve İş Adamları Dernek Başkanı Yasin Özen, Çubuk Ziraat Odası Başkanı Orhan Gülle, Çubuk-İMDER Başkanı Uğur Murat Neşeli, Çubuk Ticaret Borsası Başkanı Veli Demir ve davetliler katıldı.

 

İlçemizde kısa bir süre görev yaptığını ifade eden İlçe Kaymakamı Uğur Sezer, bu süre zarfında kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile muhtarlar ve vatandaşlardan çok büyük ilgi ve alaka görmesinden dolayı, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaymakam Sezer, devlet ve millete hizmet etmenin paha biçilmez bir değer olduğunu vurgulayarak, bu uğurda görev yapmaya devam edeceğini ifade edip, tüm çalışma arkadaşları başta olmak üzere, görev süresi boyunca desteklerini esirgemeyen tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti.

İlçe Kaymakamı Sezer’in kısa sürede büyük işlere imza attığını belirten Çubuk Şoför ve Otomobilciler Odası Başkanı Fatih Raşit Neşeli,  Biz Sayın Kaymakamımızdan çok memnunduk. Kararları çok hızlı alıyor ve aldığı kararların da hızlı bir şekilde uygulamasını yaptırıyordu.

Nu yüzden biz kendisini “Jet Kaymakam” olarak hatırlayacağız. İlçemize jet gibi geldi, jet gibi hızlı işler yaptı ve kısa süre kaldığı ilçemizden jet hızıyla gidiyor.

Sayın kaymakamımıza yeni görevinde başarılar diliyoruz. Ayrıca ailesi birlikte sağlıklı, mutlu bir yaşam diliyoruz dedi.

İlçe Kaymakamı Uğur Sezer’in tayininin başta kendisi olmak üzere ilçedeki tüm kamu kurum yöneticilerini üzdüğünü ifade eden Belediye Başkanı Av. Baki Demirbaş, Sayın kaymakamımızla kısa süre de olsa ilçemiz ve halkımız için çok güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Ona yeni görevinde başarılar diliyorum dedi.

Devlet memurlarının çalıştığı yerde kendileri için en zor işin o yerden ayrılacağı zaman onuruna verilen yemek ve veda konuşması yapmak olduğuna dikkat çeken İlçe Kaymakamı Uğur Sezer, Çubuk; benim görev yaptığım yerlerden biri, değişik yerlerde çeşitli vedalara katıldım ama bu vedalara hiçbir zaman alışamadım.

Yaşadığım ilk veda gibi. Bu veda da benim için gerçekten üzücü. İnanır mısınız; en az görev yaptığım Çubuk, benim en zor ayrıldığım ilçe olacak.

Çubuk’ta’ da görev yaptığı süre içinde kendini memleketindeymiş gibi hissettiğini, Çubuk halkının, ilçedeki resmi ve özel kurum yöneticilerinin, siyasi parti başkanlarının, sivil toplum kuruluşlarının saygılı ve taşın altına elini koyan temsilcileri ile tanıştığını ifade ederek sözlerini sürdüren Sezer, Benim gibi her kaymakamın Çubuk'a gelmesini, İlçenin doğal güzelliklerini yaşayarak ilçeyi, halkını tanımasını isterim. Bu güzellikleri ve dostlukları yaşayacağımı bilseydim buraya daha önce gelirdim.

Kısa bir süre de olsa Çubuk için yapılması gereken hizmetleri en iyi şekilde yapmaya gayret ettik. Daha da güzel şeyler yapacaktık, zaman yetmedi.

İlçe halkı ile her zaman irtibatlı oldum. Sizlerden ayrılmak gerçekten zor ama görev gereği ayrılmak zorundayım. Ama Çubuk’un yanımda ayrı bir özelliği var. Her zaman gönlüm sizlerle olacaktır.

Her devlet memurunun çalışma hayatında yaşadığı yolculuğunda yeni güzellikler yaşama fırsatı bulduğunu kaydeden Sezer, “Yeni şehirleri-kentleri, şehirlerin insanlarını tanıyorsunuz. Bu çerçevede ben Çubuk’u, Ankara'nın en güzel ve potansiyelleri olan bir ilçe olarak görüyorum.

Büyük kentlere yakışan ve 12 bin dolayında öğrencisi olan fakülte ve yüksek okullarıyla, keşfedilen veya keşfedilmeye namzet hazır jeotermal kaynakları ve doğal güzellikleriyle gerçekten Çubuk önemli zenginliklere sahip. Temennim bunların daha da giderek artması...

Bu zenginliklerin değerlendirilmesi, potansiyellerin el birliği ile harekete geçirilmesiyle ben ilçemizin geleceğinin açık olduğuna inanıyorum. Bu konuda Belediyeye ve siyasilere de önemli görevler düşüyor.

Çubuk' da kaldığım süre zarfında kendileriyle çalışmaktan onur duyduğum Belediye eski Başkanı Sayın Dr. Tuncay Acehan'a ve yeni Başkan Av. Baki Demirbaş’a da ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

Hiçbir egosu olmayan, sadece ilçesine ve halkına hizmet aşkını yaşayan her iki Başkanla da daha uzun süre çalışmak isterdim.

Devlette hizmetin devamlılığı esastır. Ben, görevimi devir alacak ilçemizin yeni kaymakamı Sayın Adem Keleş’in de Çubuk'a sizlerle birlikte güzel başarılara imza atacağına inanıyorum. Bana bu şirin ilçede çok güzel bir ev sahipliği yaptığınız için sizlere ve değerli halkımıza teşekkür ediyorum. Unutmayın; Çubuk ve Çubukluların da artık Ankara’da açacak bir kapısı var. Hepiniz hakkınızı helal edin diyerek sözlerini tamamladı.

Çubuk Şoför ve Otomobilciler Odası Başkanı Fatih Raşit Neşeli tarafından İlçe Kaymakamı Uğur Sezer’e Türk bayrağına sarılı Kuran-ı Kerim ve Ay Yıldızlı rozet takdim edildi.

Bu vesile ile bende Sayın Kaymakamımız Uğur Sezer’e yeni görevinde başarılar diler, ailesi ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim...

54f9ce9a-199c-47a9-b328-ccc4311deb8d-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.