logo

Başkan Mansur Yavaş’tan Çubuk’a ziyaret

Başkan Mansur Yavaş’tan Çubuk’a ziyaret

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Çubuk Muhtarlar Dernek Başkanı Burhan Şan ve diğer mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
Çubuk Otağ Çadırında yapılan toplantıya, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, CHP ilçe başkanı Vural Çokcan, İYİ Parti ilçe başkanı Halil İbrahim Özdemir siyasiler, idari amirler ve muhtarlar katıldı.
Çubuklu Muhtarların ilçe genelinde yapılması gereken birçok konudaki sorun ve taleplerini dinleyen başkan Mansur Yavaş, sorunların hızlıca çözüme kavuşması için hayata geçirecekleri mobil uygulamayı mutlaka yüklemelerini ve taleplerini buradan iletmelerini istedi. Uygulama ile hizmetlerin daha hızlı çözüme kavuşacağını söyledi.
Hizmet ve projeleri sırasıyla yapacaklarını belirten başkan Yavaş: “Ankara’da çiftçilerin üretimine önem veriyoruz. Gerekli yardımları yaparak yanlarında olacağız. Çiftçimiz Ankara için üretsin, buğdayı, sebzeyi, meyveyi ürettiklerinizi peşin para ile bize satın. Tohum, bitki, üretim ve pazarlamada yardımcı olacağız. Sözleşme yapacağız. Ona göre üretim yapılacak. İlçenin eksik ve taleplerini programa aldık. Hepsini sırayla yapacağız. Hep birlikte, işbirliği içinde eksiklikleri gidereceğiz”diye konuştu.
Buradan da Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş’ı ve Çubuk Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fatih Neşeli’yi makamında ziyaret ettikten sonra esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ

4+3 = ?