Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş’ın ilk ziyareti şehit ailesi oldu

Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş’ın ilk ziyareti şehit ailesi oldu

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, mazbatasını aldıktan sonra ilk ziyaretini şehit ailelerine yaptı.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, mazbatasını aldıktan sonra ilk ziyaretini şehit ailelerine yaptı. 
 
Cumhur İttifakı ve Ak Parti’nin adayı olarak Çubuk Belediye Başkanı olan Baki Demirbaş, mazbatasını aldıktan sonra gerçekleştirdiği ilk ziyareti şehit ailelerine yaptı. 
 
Başkan Demirbaş, Ağrı’nın Tendürek bölgesinde teröristlerle girdiği operasyonda 1993 yılında şehit olan arkadaşı Ali Gergin’in babası Ramazan Gergin ve annesi Satı Gergin’in ellerini öperek dua istedi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren şehit babası Gergin, ’’Gerçekleştirdiğiniz bu anlamlı ziyaretiniz bizi çok mutlu etti. Allah her zaman yolunu açık etsin. Allah devletimizi, milletimize zeval vermesin. Senin de arkadaşın olan ciğerparemiz, ilk göz ağrımız şehit düştüğü andan itibaren devletimiz hep yanımızda oldu. Devletsiz olmadık, Allah olmayı da nasip etmesin’’ diye konuştu. 
 
Başkan Demirbaş’ın ilk ziyaretini şehit yakınlarını gerçekleştirmesini çok anlamı bulduklarını söyleyen Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan’da, ‘’Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu ziyaret tüm şehit yakınlarını onura ettiği gibi çok mutlu etmiştir’’ ifadesini kullandı. 
-Başkan Demirbaş’tan anlamlı ziyaret
İnançlarına göre şehit düşenlere büyük müjdeler olduğunu dile getiren Başkan Demirbaş ise, şehit yakınlarının ve gazilerinin her zaman başlarının tacı olduklarını vurguladı. Şehit yakınları ve gaziler için ne yapılsa az olduğunu kaydeden Başkan Demirbaş, ‘’Ali kardeşim ile çok yakın arkadaştık. Onun yokluğu bizleri derinden üzmüştür. Ancak şehitlik derecesi o kadar yüksek ki peygamberlik makamından sonra gelen en önemli makamdır. Onun o makamda olması yüreğimize su serpmektedir. Her nefis ölümü tadacaktır ama bazı insanlar şehitlik gibi bir mertebeyle ölümü tadarlar. Ali kardeşimiz şehitlik mertebesiyle ölümü tattı. Vatan millet, ezan, bayrak, birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz için en yüce varlığı olan canını verdi’’ dedi.  
Kuran’ı Kerim okunması ve duanın ardından Başkan Demirbaş, şehit ailesi ile bir süre sohbet etti. 
Demirbaş’a Ak Parti İlçe Başkanı Erhan Kuşçu, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan Doğan, belediye meclis üyesi Oğuz Demirel ve belediye personellerinden Kadir Sağbazar’da eşlik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.