Çotanaklar, Es-es'e bileniyor

SPOR 13.10.2016 - 16:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2049+ kez okundu.
 

Çotanaklar, Es-es'e bileniyor

TFF 1. Lig'in 7. haftasında 16 Ekim Pazar günü deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak Giresunspor'da hedef galibiyet,...
...dün Atatürk Stadı’nda yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam eden Yeşil-beyazlı takım, bugün ise taktik ağırlıklı bir program uygulayacak olan Çotanaklar Cumartesi 06.30’da Ordu-Giresun Havalimanı’ndan Ankara’ya uçacak ve oradan da karayolu ile Eskişehir’e geçilecek. Anemon Otel’de kampa girecek olan Çotanaklar müsabaka sonrasında Başkent’e dönecek ve 23.30’da havalanacak uçak ile Giresun’a gelecek.  Lige verilen milli arayı iyi değerlendiren yeşil beyazlılar deplasmanda Eskişehirspor’u mağlup ederek ligde zirve yarışında ilerlemek istiyor. Teknik Direktör Mustafa Kaplan, "En iyi şekilde bu müsabakaya hazırlanıyoruz. Oyuncularımın gözleri ışıl ışıl. Eskişehir’e en iyi sonucu almaya gideceğiz" şeklinde konuştu.Giresunspor'un başarılı Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, iki takım için de büyük önem taşıyan karşılaşmada gelgitlerin yaşanabileceğini söyledi. 
TFF 1. Lig'in 7. haftasında 16 Ekim Pazar günü deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak Giresunspor'da hedef galibiyet,...
...dün Atatürk Stadı’nda yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam eden Yeşil-beyazlı takım, bugün ise taktik ağırlıklı bir program uygulayacak olan Çotanaklar Cumartesi 06.30’da Ordu-Giresun Havalimanı’ndan Ankara’ya uçacak ve oradan da karayolu ile Eskişehir’e geçilecek. Anemon Otel’de kampa girecek olan Çotanaklar müsabaka sonrasında Başkent’e dönecek ve 23.30’da havalanacak uçak ile Giresun’a gelecek.  Lige verilen milli arayı iyi değerlendiren yeşil beyazlılar deplasmanda Eskişehirspor’u mağlup ederek ligde zirve yarışında ilerlemek istiyor. Teknik Direktör Mustafa Kaplan, "En iyi şekilde bu müsabakaya hazırlanıyoruz. Oyuncularımın gözleri ışıl ışıl. Eskişehir’e en iyi sonucu almaya gideceğiz" şeklinde konuştu.
Giresunspor'un başarılı Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, iki takım için de büyük önem taşıyan karşılaşmada gelgitlerin yaşanabileceğini söyledi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.