"İstiklal mücadelesi vatanı canlarından üstün tutan kahramanlıklarıyla tarihe mal olan tüm şehitlerimizin ve gazilerimizin emsalsiz fedakârlıkları Aziz Milletimizin bağımsızlığına ve özgürlüğüne sahip çıkma kararlılığı sayesinde zaferle neticelenmiştir. Böyle Kutlu bir anlayışla kadim medeniyetimizin mirası üzerine kurulan Cumhuriyetimizi kazanımlarıyla korumak, yaşatmak muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak en büyük gayemiz olmalıdır.

Bu vesileyle içinde bulunduğumuz yıl Sakarya'nın Kurtuluş’unun 96. seni devriyesini büyük bir gururla kutluyorum.

Coşkun: “Bin aydan daha hayırlı bir gece”

Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularımızın daha da yoğunlaştığı mübarek Ramazan-ı Şerif'in son günlerine yaklaşırken, Kadir Gecesi'ni idrak etmenin coşku ve heyecanını yaşıyoruz. Kadir Gecesi, âlemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir ve yine Kur'an-ı Kerim'de buyrulduğu gibi bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Onun için bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize neşe ve huzur getirmesini temenni ediyorum.

Sakarya'nın Kurtuluş’unun böyle mübarek bir geceye denk gelmesi bizleri büyük bir heyecan yaşatmakta olduğunu ifade ediyor Sakarya'nın Kurtuluşunu ve Kadir Gecesi'ni tekrar kutluyorum." dedi.