1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Coşkun Altun’a Teşekkür Plaketi
Coşkun Altun’a Teşekkür Plaketi

Coşkun Altun’a Teşekkür Plaketi

Kars Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Himmet Bozan, Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun’u makamında ziyaret ederek, yapılan Toplu İş Sözleşmesi’nde, sendika üyelerinin haklarını koruduğu için plaket verdi.

A+A-

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Selim’e giden Kars Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Himmet Bozan’ı, Belediye Başkanı Coşkun Altun ve sendika üyeleri karşıladı.

Kars Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Himmet Bozan ; “Sayın Belediye başkanımıza bugün bir plaket takdim etmek için burada toplanmış bulunuyoruz. Başkan Altun’un, sendika üyesi çalışanlarımıza büyük önem verdiğini bir kez daha yapmış olduğumuz anlaşma ile bizlere göstermiş oldu. Sendikamız ve çalışanlarımız adına kendilerine teşekkür ediyoruz. Şimdiye kadar karşılıklı olarak özverili bir şekilde çalıştık. Bundan sonrada çalışmalarımıza devam edeceğiz, başkanımızı Selim’de yalnız bırakmayacağız, çalışmalarına destek olacağız” dedi.

Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun ise yapılan bu ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Kars Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Himmet Bozan’a nazik ziyaretlerinden ve plaketlerinden dolayı teşekkür etti.

Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, sendika üyelerinin daima yanında olduklarını ifade ederek, karşılıklı özveri ve fedakârlıklar içerisinde sözleşmeyi imzaladık. İnşallah hayırlara ve hizmetlere vesile olacaktır, dedi.

Başkan Altun sözlerini şöyle sürdürdü: “ Ağustos ayının sonunda bir anlaşma imzaladık. İnşallah sendika üyeleri memnun kalmıştır. Selim Belediyesi olarak bu sözleşme için bütün şartlarımızı zorladık, karşılıklı öz verilerde bulunduk. Mesai dahil hiçbir konuda sıkıntı yaşamıyoruz. Biz bir aile gibiyiz Selim için çalışıyoruz. Çalışanlarımızın da haklarının sonuna kadar savunucusu olacağız. Bu sözleşmemizin Sendikamıza ve Selim Belediyesi çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.