1. HABERLER

  2. Çorumlular'dan gövde gösterisi
Çorumlular'dan gövde gösterisi

Çorumlular'dan gövde gösterisi

Gölbaşılı Çorumlular hemşerileri Ak Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan’a sahip çıktı. Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Osman Ulunç’un, Murat Alparslan için düzenlediği yemekli seçim ofisi açılışı adeta mitinge dönüştü.

A+A-

Gölbaşılı Çorumlular hemşerileri Ak Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan’a sahip çıktı. Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Osman Ulunç’un, Murat Alparslan için düzenlediği yemekli seçim ofisi açılışı adeta mitinge dönüştü.

Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı seçim ofisi açılışında misafirlere, Çorum’un dünyaca ünlü lezzeti olan İskilip dolması ikram edildi.

MURAT ALPARSLAN’IN YANINDAYIZ

Programın açılış konuşmasını yapan Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Osman Ulunç, Çorumluların hemşerileri Murat Alparslan’ın milletvekili adayı gösterilmesinden onur ve gurur duyduğunu ifade ederken “Bizler Çorumlular olarak dün olduğu gibi bugün de hemşerimiz Murat Alparslan’ın yanındayız. “ dedi.

4.20150519145157.jpg

KARAASLAN’DAN ULUNÇ’A TEŞEKKÜR

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan ise konuşmasında organizasyonu düzenleyen Osman Ulunç’a teşekkür ederken,  yaklaşan genel seçimlerin önemine dikkat çekti.

5.20150519145211.jpg

DURUAY’DAN ULUNÇ’A TEŞEKKÜR

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a da teşekkür eden Ulunç “Toplumda halk adamı olarak ifade edilen Fatih Duruay’a Gölbaşı’na yapmış olduğu hizmetlerden dolayı hem şahsım hem de Çorumlu hemşerilerim adına teşekkür ederim.” diye konuştu.

ÇORUMLULARLA YAŞAMAKTAN MUTLUYUZ

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Türkiye’nin her renginin Gölbaşı’nda yaşadığını ifade ederken “Çorumlu hemşerilerimiz de  bu renklerden bir tanesi. Biz Gölbaşı’nda Çorumlu kardeşlerimizle birlikte dostluk ve sevgi içerisinde yaşamaktan onur duyuyoruz. Böyle güzel bir programı düzenleyen ve Çorumlu bu güzel kardeşlerimizle bizleri buluşturan Osman Ulunç kardeşimize teşekkür ediyorum” dedi.

3.20150519145257.jpg

YA İSTİKRAR, YA DA KAOS

7 Haziran genel seçimlerinin “Yeni Türkiye” yolunda bir adım olduğun söyleyen Duruay “7 Haziran’da ya istikrar diyeceğiz, ya da kaos diyeceğiz. 7 Haziran’da istikrar için yeni Türkiye için Ak Parti olarak en az 330 milletvekili çıkarmamız gerekiyor. Bunun için var gücümüzle gece-gündüz çalışacağız.” Şeklinde konuştu.

6.20150519145313.jpg

MURAT ALPARSLAN ULUNÇ’A KARDEŞİM DİYE HİTAP ETTİ

Ak Parti Ankara Milletvekili adayı Murat Alparslan ise yaptığı konuşmada, Osman Ulunç için “Kardeşim” ifadesini kullanırken, Ulunç’a açılış için teşekkür etti. Murat Alparslan’ın konuşma yaptığı sırada ise Osman Ulunç, Murat Alparslan’ın üzerine gül yaprakları saçtı.

Alparslan sözlerine şöyle devam etti;

OYUNLARI BOZDUK

"Sizler millete hizmeti bir sevda olarak gören kardeşlerimizsiniz. Sizler, milletin her gününün iyi olması, her şeyinin en mükemmel olması için çalışan, bu sebeple de bu gayreti ortaya koyan kardeşlerimizsiniz. 7 Haziran seçimleri öncesi demokrasi bayram ve şölen şeklinde geçen çalışma kampanyasını icra ediyoruz. Kendilerini dinliyor halleşiyoruz. Paralel devlet yapılanmaları, KCK yapılanmaları, medyatik yapılanmalarla mücadele ettik ama Hamdolsun hepsinde milletimiz net duruşla yanımızda durdu, oynanmak istenen oyunları bozduk. “Diğerleri gibi içi boş söylemlerle siyaset yapmıyoruz. Yaptık, yapacağız diyoruz. inşallah milletimiz bunun farkında. AK Parti'ye beraber bir tarih yazıldı. Sizler, yazılan bu tarihin her bir satırında pay sahibisiniz.

KAZANLAR AÇILDI, DUALAR EDİLDİ

Konuşmaların ardından seçim bürosu dualarla açıldı. Büronun açılının ardından misafirlere ikram edilecek olan İskilip Dolması’nın bulunduğu kazanlar dualarla açıldı.

DURUAY VE ALPARSLAN’A SEVGİ SELİ

Ak Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, açılışa gelen misafirleri masalarında tek tek ziyaret ederek “Hoş geldin” demeyi de ihmal etmedi.

HEMŞERİLERİNİ HAVAİ FİŞEK VE DAVUL ZURNAYLA UĞURLADILAR

Öte yandan Çorumlular hemşerileri Murat Alparslan’ı havai fişek ve davul zurnayla uğurladılar.

Seçim ofisi açılışına Ak Parti Ankara Milletvekili Adayı Murat Alparslan, Ankara Milletvekili adayı Hasan Karagöz, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Çorumlular Federasyonu Başkanı Hayri Çağır ve çok sayıda davetli katıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

 

Bu haber toplam 1891 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.