1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Çorumlular Birliği'ne hemşeri ziyareti
Çorumlular Birliği'ne hemşeri ziyareti

Çorumlular Birliği'ne hemşeri ziyareti

Çorum İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, Gölbaşı Çorumlular Birliği’ni ziyaret etti.

A+A-

Gölbaşı’nın en aktif hemşeri dernekleri arasında yer alan Gölbaşı Çorumlular Birliği Derneği yine önemli bir misafiri daha konuk etti.

AMACIMIZ BİRLİK BERABERLİĞİ SAĞLAMAK

Gölbaşı Çorumlular Birliği’ni ziyaret eden Başkan Çatma, dernek başkanı Osman Ulunç’tan çalışmaları hakkında bilgi aldı. Osman Ulunç Gölbaşı Çorumlular Birliği olarak amaçlarının Çorum’un kültür ve geleneklerini Gölbaşı’nda yaşatmak ve ilçede yaşayan hemşerilerinin birlik beraberliğini sağlamak olduğunu söyledi. Çorumluların sosyal yaşamda ve siyaset içinde etkin olması için çaba sarf ettiklerini belirten Ulunç “Çorumlular olarak kim bize bir adım gelirse biz de ona iki adım gideriz.” Diye konuştu.

GURUR DUYUYORUZ

Yaklaşık 3 bin üyeye sahip olduklarını söyleyen Ulunç, Gölbaşı’nda nüfus oranına sahip en yüksek ilin Gölbaşı olduğunu da sözlerine ekledi. İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma da “Türkiye’nin en önemli ilçelerinden birinde Çorumluların etkin olması münasebetiyle gurur duyduklarını ifade ederken “Osman Ulunç kardeşimiz Çorumluları Gölbaşı’nda ve Ankara’da en iyi şekilde temsil ediyor. Bu konuda kendisini ve yönetimini tebrik ediyorum.” Dedi.

Ziyaretin ardından topluca yemeğe geçildi. 

Bu haber toplam 2018 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.