1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Çoruh Edaş’a Fındıklı Muhtarlar Derneği’nden jest
Çoruh Edaş’a Fındıklı Muhtarlar Derneği’nden jest

Çoruh Edaş’a Fındıklı Muhtarlar Derneği’nden jest

Fındıklı'da muhtarlardan, kış şartlarında olağanüstü hizmet vererek ulaşımı aksatmayan İl özel İdare Fındıklı Şantiye çalışanları ve enerji kesintisi yaşatmayan Çoruh Edaş çalışanlarına jest

A+A-

Fındıklı Muhtarlar Derneği, Rize İlinde yaşanan olumsuz hava şartlarına karşı üstün performans gösteren  İl özel İdare Fındıklı Şantiye çalışanları, Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Fındıklı İlçesi çalışanları ve tüm hizmet veren kamu kurum kuruluşlarını Fındıklı Belediye Tesisinde ağırladı.

Olumsuz hava şartlarında meydana gelen arızalara karşı seferberlik halinde olan çalışanlara muhtar memnuniyetini belirtmek amacıyla düzenlenen kahvaltı organizasyonu samimi karelerle renklendi. 

edas1-001.jpg

Fındıklı Kaymakamı İbrahim Güneş ve Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu’nun  katılım gösterdiği organizasyonda birçok kamu kurum ve kuruluşu çalışanları bir araya geldi.

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Rize İl Müdürlüğü tarafından yoğun kar yağışı sebebiyle bütün imkânların seferber edilerek enerji kesintisi yaşanan bölgelerdeki arızalara kısa bir sürede müdahale edilmesi birçok kamu kurum ve kuruluşu, muhtar ve tüketici tarafından takdirle karşılanması üzerine Dernek Başkanı Ecevit Hiçyılmaz, Çoruh EDAŞ Rize İl Müdürü Cabir Kadıoğlu ve ekibine teşekkürlerini iletti. 

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Rize İl Müdürlüğü yetkilileri, “Ekiplerimiz olumsuz hava şartları nedeniyle meydana gelen arızalara karşı müdahale edebilmek için zamanla yarışırken kesintisiz ve kaliteli enerji hizmeti için 7/24 nöbette idik. Temel dinamiğimiz müşteri memnuniyeti. Rize ilimizdeki çalışanlarımızla aynı şevk ve heyecanla abonelerimize hizmet sunmaya devam edeceğimizin altını çizerek bizleri burada ağırlayan muhtarlarımıza biz de teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız