Çoruh EDAŞ Tüm Tedbirleri İle Yatırım Çalışmasını Tamamlıyor

2020-03-23 08:19:24

Çoruh EDAŞ Tüm Tedbirleri İle Yatırım Çalışmasını Tamamlıyor

Artvin ili Merkez ilçesi için büyük önem taşıyan Çayağzı Mahallesi sınırları içerisindeki eski Özel İdare Şantiyesinin yerine yapılması planlanan Kredi Yurtlar Kurumu yurt inşaatı çalışmaları için Artvin İl Merkezi’ne enerji veren bir numaralı dağıtım merkezinin deplase çalışmasının uzun soluklu çalışmalar ile son aşamasına gelindi.

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Artvin İl Müdürlüğü, İl merkezinin tamamına enerji sağlayan ana dağıtım merkezi olan dağıtım merkezi 1yerine yeni yapılan dağıtım merkezi ve irtibat hatlarının işletmeye alınması için uzun süreli planlı kesintiler gerekmesine rağmen soğuk havalarda uzun süreli kesintinin mağduriyetlere sebep olabileceğini dikkate alarak kesinti süresini azaltmak için tüm çalışmalarını tamamladı.

Kısa süreli farklı planlı kesintilerle geçici bağlantılar yaparak İl Merkezine enerji vermeyi planlayan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Artvin İl Müdürlüğü, 19 – 22 Mart tarihleri arasında yaşanacak planlı kesintileri kısa mesaj yolu ile tüketicileri ile paylaşırken Belediye anons sistemi ile duyuru yaparak mağduriyet yaşanmaması adına tüm tedbirleri aldı. Artvin ili için son derece önemli olan Proje, Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Artvin İl Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar neticesinde 22 Mart Pazar günü saat 16:00 da yeni yapılan dağıtım merkezi ve irtibat hatlarının işletmeye alınması ile sonuçlanacaktır.

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Artvin İl Müdürlüğü, bu süreçte yaşanacak olan bildirimli kesintiler, geçici bağlantılardan kaynaklı olarak öngörülemeyen arıza kaynaklı kesintiler ve kısa süreli (1-3 dakika) manevra kaynaklı kesintilerde tüketicilerinin anlayışına teşekkürlerini iletirken yapılan tüm çalışmaların Artvin İline kesintisiz ve kaliteli enerji için planladığının altını çizdi.

 

 

 

 

 


Serhad Artvin Gazetesi © 2012 Tüm Hakları Saklıdır.
İnönü Caddesi. Karahan İşhanı No:16/A - ARTVİN -- Tel :0(466) 212 11 29 - Faks: 0(466) 212 38 84 - E-Posta: osengun{at}hotmail.com