Fenerbahçe Kongresi'nde isyan: "Terim hegemonyasına son verin"

Fenerbahçe Kongre Üyesi Mehmet Gürel, Fenerbahçe Mali Genel Kurulu'nda dikkat çeken ifadeler kullandı.

Sporx'e ücretsiz abone ol,ilk bilen sen ol!
Fenerbahçe Kongresi'nde isyan: 'Terim hegemonyasına son verin'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
16 Haziran 2019 16:26
Fenerbahçe Kongre Üyesi Mehmet Gürel, bugün gerçekleştirilen Fenerbahçe Mali Genel Kurulu'nda oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başkan Ali Koç'u sevdiğini söyleyerek sözlerine başlayan Gürel, yönetime sitemlerini iletti ve konuşmasının sonuna gelirken kürsüden alındı.

İşte Mehmet Gürel'in dikkat çeken o sözleri;

"Ben 103 gollü sezonda Fenerbahçeli oldum. Başkanımızı çok seviyorum. Başkanımız 3 Haziran'da kendisine oy veren 16 bin kişiden biriyim. Benim babam Fenerbahçe'nin eski bir sporcusu. Ali Koç'un her zaman yanındayım. Artık 'looser' başkanlardan bıktım, 'winner' başkan istiyorum. Aslanlar gibi mücadele edelim istiyorum. Artık Fatih Terim hegemonyasından kurtar bizi başkan. Ben size, sizi Mustafa Kemal Atatürk gibi kurtarıcı gördüğüm için oy verdim. Sizi çok seviyorum, size aşık bir insanım. Bana deseniz ki "canını benim için ver" ben sizin için veririm. Artık Benzia, Slimani, Frey gibi çöpleri transfer etmeyin. 33 yaşındaki Kolarov'u, 40 yaşındaki Emre Belözoğlu'nu transfer etmeyin. 20 yaşındaki Emre'yi, Alex'î transfer edin. Siz bize özkaynaklarımıza geri döneceğiz, biz sporcu üreteceğiz, sporcu satacağız. Artık şampiyonluklar yakalayalım. Eğer Aziz Yıldırım bu kulübe hainlik yapıp zarar verdiyse paramızı çar çur ettiyse Allah'a havale etmeyin, bunu yargıya taşıyın. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nden 10 senede 170 milyon euro para kazandı. Artık başım dik gezmek istiyorum. Bütün arkadaşlarım benimle dalga geçiyorlar. Galatasaraylısı, Beşiktaşlısı, Trabzonlusu hepsi benimle dalga geçiyor. Artık winner olup kazanalım istiyorum. Serdar Azizler'le Tolgay Arslanlar'la bu iş olmaz. Frey, Benzia, Comolli bunların hiçbiriyle olmaz. Kim bu kulübü bu hale getirdiyse Allah belasını versin."

GÜNÜN İLGİ ÇEKEN VİDEOSU
Tümü
 Reklam