Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Keskin

Cönger’den Keskin’de iftar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin eski İl Genel Meclis üyesi Ekmel Cönger Keskin Belediyesinin Cumhuriyet Meydanında kurduğu iftar çadırında ihtiyaç sahiplerine, ilçe sakinlerine ve yolda kalmışlara iftar verdi.

BİRLİKTE İFTAR ETTİLER

Keskin Belediyesinin Ramazan ayı dolayısıyla ilçe meydanında kurduğu iftar çadırında iftar programları devam ediyor. İlçe ve ilçe dışındaki hayırsever işadamları tarafından sırasıyla verilen iftar programlarının önceki günkü ev sahibi Keskin eski İl Genel Meclis Üyelerinden Ekmel Cönger oldu. Cönger’in daveti üzerine iftar programına katılan yüzlerce vatandaş birlikte iftar yapmanın huzurunu yaşadı.

KATILANLARA TEŞEKKÜR

İftar programına katılanlara teşekkür eden Cönger “İftarımıza Keskinli hemşerilerime ve dışarıdan katılan misafirlerimize gösterdiği ilgi, oluşan birlik ve beraberlik tablosu herkesi mutlu etmiştir. Ramazan ayının ruhuna uygun iftarda bir araya gelen kardeşlerimin, bu birliktelik tablosunu gelecekte de sürdüreceğine inanıyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x